EUROLEAGUE

Γκιστ: "Μπορούμε να αποκλείσουμε ξανά την Μπαρτσελόνα"

Γκιστ: "Μπορούμε να αποκλείσουμε ξανά την Μπαρτσελόνα"
INTIME SPORTS

Ο Τζέιμς Γκιστ μίλησε για τα παιχνίδια με τη Μπαρτσελόνα, λέγοντας πώς ο Παναθηναϊκός έχει τις δυνατότητες να προκριθεί στο φάιναλ-φορ. Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσε (videos).

Για τις αναμετρήσεις με τη Μπαρτσελόνα στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας μίλησε ο Τζέιμς Γκιστ, ο οποίος τόνισε πώς ο Παναθηναϊκός μπορεί να προκριθεί στο φάιναλ-φορ.

Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσε:

Για την ήττα από την ΤΣΣΚΑ: " Ήμασταν λίγο κουρασμένοι αλλά κάναμε κάποια σημαντικά λάθη. Όχι μεγάλα λάθη, αλλά μικρά λάθη τα οποία έπαιξαν τον ρόλο τους. Όταν παίζεις με μία μεγάλη ομάδα σίγουρα τα εκμεταλλεύεται".

Για την Μπαρτσελόνα: " Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο. Θα παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε προκειμένου να πάρουμε ένα από τα δύο πρώτα παιχνίδια. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και να πάμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό".

Για το εάν μπορεί ο Παναθηναϊκός να πάρει τη νίκη στη Βαρκελώνη όπως το 2011: " Δεν είναι η πρώτη φορά. Ξέρουμε ότι το έχουμε ξανακάνει στην Ευρωλίγκα και ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα που σίγουρα μπορεί να το ξανακάνει".

Από την πλευρά του, ο Στεφάν Λάσμε είπε: " Η ΤΣΣΚΑ έχει μία πολύ καλή ομάδα. Είναι σχεδόν η ίδια ομάδα με πέρσι, με πολλά ψηλά κορμιά, δυνατά και ψηλά κορμιά. Εμείς κάναμε κάποια λάθη χάνοντας την αυτοσυγκέντρωσή μας. Πιστεύω ότι σίγουρα θα μπορούσαμε να είχαμε πάει και καλύτερα".

Για την Μπαρτσελόνα: " Η Μπαρτσελόνα είναι πολύ καλή ομάδα. Σίγουρα θα πρέπει να κάνουμε όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια. Να μπούμε δυνατά, αλλά να ασχοληθούμε περισσότερο με τη δική μας εμφάνιση και να είμαστε σίγουροι ότι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό".

Για τη δική του αποστολή στα πλέι οφ: " Θα πάμε εκεί για να κερδίσουμε. Δεν σκεφτόμαστε τίποτα άλλο από τη νίκη είτε στο ένα είτε και στα δύο παιχνίδια. Όλοι θα παλέψουμε και δεν θα είμαι μόνος μου".

Για το εάν ο Παναθηναϊκός μπορεί να το κάνει όπως το 2011: " Το ελπίζω ότι θα τα καταφέρουμε. Όλοι ξέρουμε ότι ο Παναθηναϊκός είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Πρέπει να πάμε εκεί και να δείξουμε ποιοι είμαστε".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ