EUROLEAGUE

Φερνάντεθ: "Να ξαναγράψουμε ιστορία"

Φερνάντεθ: "Να ξαναγράψουμε ιστορία"
INTIME SPORTS

Ο Ρούντι Φερνάντεθ μίλησε στο Sport24.gr για τη νίκη-πρόκριση της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Μπαρτσελόνα, τον μεγάλο τελικό της Κυριακής με αντίπαλο τον Ολυμπιακό αλλά και την ενέργεια με την οποία έπαιξαν οι "ερυθρόλευκοι" (vid)

Ο Ολυμπιακός για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά βρίσκεται στον τελικό του Final-4 και διεκδικεί το βαρύτιμο τρόπαιο της Ευρωλίγκας.

Αυτή τη φορά στον τελικό θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης, με στόχο να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε πέρσι στην Κωνσταντινούπολη.

Πετύχαμε το Ρούντι Φερνάντεθ στα αποδυτήρια της O2 Arena, λίγα μόλις λεπτά μετά το τέλος του ισπανικού εμφυλίου ανάμεσα σε Ρεάλ και Μπαρτσελόνα και ο άσος των Μαδριλένων δεν αρνήθηκε να μοιραστεί μαζί μας τις πρώτες του σκέψεις...

"Ήμασταν αποφασιστικοί και συγκεντρωμένοι και κάναμε το καλύτερο δυνατό παιχνίδι που μπορούσαμε αυτή τη στιγμή", σχολίασε ο Ρούντι Φερνάντεθ στο Sport24.gr και συνέχισε:

"Είδαμε το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και έπαιξαν πολύ καλά. Είχαν μεγάλη θέληση για να περάσουν στον τελικό. Έπαιξε σε υψηλό επίπεδο με μεγάλη ενέργεια. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να παίξουμε όπως στο τελευταίο δεκάλεπτο για να έχουμε την ευκαιρία να νικήσουμε αυτό το παιχνίδι.

Όσο για το παιχνίδι της Κυριακής, πάνε 18 χρόνια που η Ρεάλ δεν έπαιξε σε τελικό για να διεκδικήσει την κούπα... "Πάει πολύς καιρός που δεν έχουμε καταφέρει να παίξουμε σε τελικούς. Έχουμε την ευκαιρία να ξαναγράψουμε ιστορία για τη Ρεάλ", σχολίασε ο Ρούντι που δείχνει να μην... πιστεύει που έφτασε η ομάδα του.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ