EUROLEAGUE

Έχασαν 83-0 και απόψε θα δουν Ολυμπιακό!

Έχασαν 83-0 και απόψε θα δουν Ολυμπιακό!

Μία ομάδα μπάσκετ κοριτσιών Γυμνασίου στην Τουρκία ηττήθηκε με 83-0 σε αγώνα σχολικού Πρωταθλήματος και ως "δώρο" θα παρευρεθεί σήμερα στο "Αμντί Ιμπεκτσι" για να δει τον αγώνα της Αναντολού Εφές με τον Ολυμπιακό!

Γίνεται να χάσει μία ομάδα έναν αγώνα μπάσκετ με 83-0 και τελικά να βγει κερδισμένη; Στην περίπτωση ενός σχολείου στην Κωνσταντινούπολη γίνεται!

Όπως έγινε γνωστό από την γειτονική χώρα, τον σημερινό (30/3, 20:00) αγώνα της Αναντολού Εφές με τον Ολυμπιακό για την 29η αγωνιστική της EuroLeague θα παρακολουθήσει και μία ομάδα μπάσκετ κοριτσιών Γυμνασίου. Σημασία βέβαια δεν έχει ότι θα βρεθούν στο γήπεδο, αλλά το γιατί θα βρεθούν στο γήπεδο: Επειδή στον τελευταίο αγώνα τους, στα πλαίσια της προημιτελική φάσης του παιδικού Πρωταθλήματος Γυμνασίων, ηττήθηκαν με 83-0 από τους αντιπάλους τους!

Όπως έγινε γνωστό στην Τουρκία, στην Αναντολού Εφές ενημερώθηκαν για αυτό το γεγονός, αλλά και για την συμπεριφορά των νικητών, που δεν τήρησαν καθόλου το Fair Play, επιλέγοντας να πιέσουν σε όλο το γήπεδο καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα! Το γεγονός αυτό λοιπόν συγκίνησε τους ύπεύθυνους της Αναντολού Εφές, οι οποίοι και κάλεσαν την ηττημένη ομάδα στο γήπεδο για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό!

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ