EUROCUP

Σάκοτα: "Δεν έχουμε τέλεια ομάδα"

Σάκοτα: "Δεν έχουμε τέλεια ομάδα"
Σάκοτα INTIME SPORTS

Ο Ντράγκαν Σάκοτα μίλησε για το κακό ξεκίνημα της ΑΕΚ σε ακόμα ένα παιχνίδι και ζήτησε από τον κόσμο της "Ένωσης" να στηρίξει την προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα.

Η ΑΕΚ έκανε το 2-2 στον ΣΤ' όμιλο του Eurocup μετά το 75-74 επί της Χάποελ Ιερουσαλήμ και ο Ντράγκαν Σάκοτα μίλησε για τις αδυναμίες της "Ενωσης", ζητώντας υπομονή και στήριξη από τον κόσμο.

Ο Σάκοτα εξήγησε στην αρχική του τοποθέτηση: "Κατ αρχάς, αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά για ακόμα μια μεγάλη νίκη σε αυτή τη διοργάνωση. Παίζουμε εναντίον καλύτερων ομάδων σε αυτόν τον όμιλο και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε. Με τον τρόπο που ήλθε η νίκη, αξίζουν περισσότερα μπράβο! Κάναμε πολλές διορθώσεις στο ημίχρονο, για κάποια πράγματα που ξέραμε και έπρεπε να εμποδίσουμε τη Χάποελ Ιερουσαλήμ, όπως για παράδειγμα το τρανζίσιον παιχνίδι της. Στο δεύτερο ημίχρονο οι αντίπαλοί μας δεν πέτυχαν κανέναν πόντο στο τρανζίσιον και αυτό μας έδωσε ελπίδες να γυρίσουμε το σκορ".

Εν συνεχεία, ο Σερβοέλληνας κόουτς πρόσθεσε με αφορμή το κακό ξεκίνημα της ΑΕΚ: "Δεν είμαστε τέλεια ομάδα! Έχουμε κι εμείς τα προβλήματά μας, με δεδομένο ότι λειτουργούμε χωρίς καθαρό πλέι μέικερ. Στη συνέχεια των αγώνων έχουμε την ευκαιρία να σκεφτούμε, έχουμε την απαραίτητη συγκέντρωση να αλλάξουμε πράγματα. Σήμερα δεν μας βοήθησε το ταλέντο της Χάποελ, μας τιμώρησαν σε κάθε βοήθεια που πήγαμε να δώσουμε. Το ξέρουμε ότι έχουμε πρόβλημα με το κακό ξεκίνημα, προσπαθούμε να το διορθώσουμε. Πολλά πράγματα δεν πάνε όπως θέλουμε όμως τα αποτελέσματα και οι νίκες μας δίνουν αυτοπεποίθηση. Ζητάω από όλους και ειδικά από τον κόσμο να μας στηρίζει και να δείξει λίγη κατανόηση για κάποια πράγματα που πρέπει να κάνουμε. Αυτές οι νίκες είναι πολύ μεγάλες σε αξία. ΟΚ, ο αντίπαλός μας μπορεί να μην είναι η Μπαρτσελόνα όμως σεβόμαστε κάθε αντίπαλο".

Ο Σάκοτα ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο μεταγραφής: "Σκεφτόμαστε για κάποια διορθωτική κίνηση, αλλά δεν είμαι σε θέςη να μιλήσω, γιατί αυτό δεν θα μας βοηθήσει. Θέλουμε λίγες μέρες ακόμη για να γίνει κάτι. Παλιότερα δεν θα σας απαντούσε ο Ιβκοβιτς ή ο Ιωαννιδης σε κάποια ερώτηση σχετικά με τον τρόπο που θα παίξει ή θα διαχειριστεί το ρόστερ. Εγώ όμως είμαι πιο συνεργάσιμος μαζί σας".

TAGS EUROCUP ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ