EUROCUP

Φράνκο: "Να δούμε τις αποφάσεις των διαιτητών"

Φράνκο: "Να δούμε τις αποφάσεις των διαιτητών"

Ο προπονητής της Χάποελ Ιερουσαλήμ, Ντάνι Φράνκο, εξήγησε ότι ο Ντράγκαν Σάκοτα πιστώνεται το comeback της ΑΕΚ ενώ άφησε υπονοούμενα για τη διαιτησία στο ΟΑΚΑ.

Η Χάποελ Ιερουσαλήμ "έπεσε" στο 1-3 στον ΣΤ' όμιλο του Eurocup μετά την ήττα από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και ο κόουτς των Ισραηλινών, Ντάνι Φράνκο, εξήγησε πως οι Ισραηλινοί έχασαν την καλή νοοτροπία τους στο τρίτο δεκάλεπτο.

Ο κόουτς της Χάποελ Ιερουσαλήμ ανέφερε μετά την ήττα από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ: "Παίξαμε και εκτελέσαμε όσα θέλαμε στην επίθεση. Η άμυνά μας, επίσης, λειτουργησε καλά. Αυτή η νοοτροπία χάθηκε στο τρίτο δεκάλεπτο. Η ΑΕΚ έκανε μερικά μικρά πράγματα, τα οποία είχαν σημασία. Θα δούμε ξανά το παιχνίδι, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε μερικές αποφάσεις των διαιτητών, με καθαρό μυαλό και θα αποφασίσουμε αν θα αντιδράσουμε. Ο κόουτς Σάκοτα πιστώνεται το comeback".

Εν συνεχεία αναφέρθηκε στο πώς διαμορφώνεται η κατάσταση στον όμιλο: "Κοιτάμε τη δική μας ομάδα και όχι τις υπόλοιπες. Πολύ κλειστό το γκρουπ. Ισως η Γαλατά είναι καλύτερη, αλλά μπορεί να χάσει παιχνίδια. Είναι πολύ νωρίς. Στο μπάσκετ δεν παίζουν μόνο η άμυνα και η επίθεση. Είμαστε άνθρωποι και τα συναισθήματα και οι χαρακτήρες παίζουν ρόλο"

TAGS EUROCUP ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ