EUROLEAGUE

Έτοιμος για τον... δεύτερο γύρο ο Ολυμπιακός

Έτοιμος για τον... δεύτερο γύρο ο Ολυμπιακός
INTIME SPORTS

Έτοιμος για το δεύτερο παιχνίδι με την Εφές είναι ο Ολυμπιακός. Δείτε videos από την προπόνηση των "ερυθρολεύκων", η οποία ξεκίνησε λίγο μετά τις 18:30. Απομένουν ακόμα 2.500 εισιτήρια για το ματς.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Αναντόλου Εφές στο πρώτο παιχνίδι της σειρά των πλέι οφ, κάνοντας το 1-0.

Οι "ερυθρόλευκοι" πλέον ετοιμάζονται για το δεύτερο παιχνίδι απέναντι στους Τούρκους, με στόχο να αξιοποιήσουν στο μάξιμουμ την έδρα τους προτού η σειρά πάει στην Κωνσταντινούπολη.

Διαβάστε τι δήλωσαν για το παιχνίδι με την Αναντόλου Εφές, ο Δημήτρης Κατσίβελης και ο Κώστας Παπανικολάου...

Η προετοιμασία των παικτών του Γιώργου Μπαρτζώκα για το αυριανό (12/04) παιχνίδι ξεκίνησε στις 18:00, με τους Πειραιώτες να παρακολουθούν βίντεο για περίπου μισή ώρα και λίγο μετά τις 18:30 πάτησαν το παρκέ του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας για να κάνουν την τελευταία τους προπόνηση πριν το δεύτερο ματς με την Εφές.

Από την διοίκηση του Ολυμπιακού, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος ήταν ο πρώτος που εμφανίστηκε στο ΣΕΦ, ενώ ακολούθησαν και οι Γιώργος Αγγελόπουλος, όπως και ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Γιώργος Σκινδήλιας για να παρακολουθήσουν την προπόνηση της ομάδας .

Όσο οι Πειραιώτες έβλεπαν βίντεο ο Βαγγέλης Μάντζαρης ήταν μόνος του στο παρκέ και έκανε ασκήσεις εκγύμνασης, συνεχίζοντας με εντατικούς ρυθμούς το πρόγραμμα του. Ο Έλληνας γκαρντ βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και όλοι ελπίζουν ότι θα είναι πανέτοιμος για την έναρξη της προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν.

Από εκεί και πέρα, να αναφέρουμε ότι έχουν απομείνει 2.500 εισιτήρια απούλητα για την αυριανή αναμέτρηση, κάτι που σημαίνει πώς εκτός συγκλονιστικού απροόπτου το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας θα είναι κατάμεστο και στο δεύτερο παιχνίδι του Ολυμπιακού απέναντι στην Εφές για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας.

Ο κόσμος της ομάδας βοήθησε τους Πειραιώτες να φτάσουν στο 1-0 και όλοι στον σύλλογο θέλουν το ΣΕΦ να είναι γεμάτο και στην δεύτερη αναμέτρηση της σειράς με αντίπαλο τους Τούρκους, οι οποίοι από την πλευρά τους ελπίζουν ότι μπορούν να πάρουν τη νίκη στην έδρα των "ερυθρολεύκων". Ο τεχνικός της Εφές, Οκτάι Μαχμουτί όπως δήλωσε πιστεύει ότι οι παίκτες του είναι σε θέση να νικήσουν.

Να προσθέσουμε πώς οι Τούρκοι δεν προπονήθηκαν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, καθώς προτίμησαν να προπονηθούν στο κλειστό της Γλυφάδας.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ