EUROLEAGUE

Έτοιμος για το τέταρτο ματς με την Εφές ο Ολυμπιακός

Έτοιμος για το τέταρτο ματς με την Εφές ο Ολυμπιακός
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σήμερα (19/04, 20:00, ΝΕΤ) την Εφές στο τέταρτο ματς της σειράς των πλέι οφ της Ευρωλίγκας, στοχεύοντας στο θετικό αποτέλεσμα που θα του δώσει το "εισιτήριο" για το φάιναλ-φορ του Λονδίνου (video).

Αποστολή στην Κωνσταντινούπολη: Βασίλης Δελής

Ο Ολυμπιακός θα αναμετρηθεί σήμερα με την Εφές για τέταρτη φορά στη σειρά των πλέι οφ της Ευρωλίγκας, έχοντας στο μυαλό του το θετικό αποτέλεσμα που θα τον οδηγήσει στο φάιναλ-φορ του Λονδίνου.

Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα προπονήθηκαν χθες (18/04) στο "Αμπντί Ιπεκτσί" και πλέον είναι έτοιμοι για το τέταρτο παιχνίδι απέναντι στους Τούρκους, οι οποίοι ελπίζουν στη νίκη για να φέρουν τη σειρά σε πέμπτο ματς στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πώς εκείνο που θα πρέπει να αλλάξει η ομάδα του είναι η προσέγγιση του ματς, ώστε να μπορέσει να πάρει αυτό που θέλει από την Πόλη και να επιστρέψει με το "εισιτήριο" του φάιναλ-φορ.

Ο αγώνας, πάντως μόνο εύκολος δεν μπορεί να θεωρηθεί, κάτι που το γνωρίζουν όλοι στο στρατόπεδο των "ερυθρολεύκων", οι οποίοι θα δουν και πάλι το "Αμπντί Ιπεκτσί" να γεμίζει. Ο Κάιλ Χάινς δήλωσε ότι τόσο εκείνος, όσο και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να παρουσιαστούν πιο πεινασμένοι για να πάρουν τη νίκη.

Από εκεί και πέρα, να προσθέσουμε ότι η Αναντόλου Εφές δεν έχει κάποιο πρόβλημα, με τον Οκτάι Μαχμουτί να έχει όλους τους παίκτες του στη διάθεση του.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ