EUROLEAGUE

Επίθεση από οπαδό στο Ρούντι Φερνάντεθ

Επίθεση από οπαδό στο Ρούντι Φερνάντεθ

Λίγο πριν επιβιβαστεί στο πούλμαν της Ρεάλ, στο Κάουνας, ο Ρούντι Φερνάντεθ δέχτηκε επίθεση από οπαδό της Ζαλγκίρις, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πρόσωπο

Ο Ρούντι Φερνάντεθ βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα λίγο μετά το τέλος του αγώνα της Ζαλγκίρις με τη Ρεάλ στο Κάουνας.

Δύο οπαδοί της Ζαλγκίρις, πλησίασαν τον σούπερ σταρ των Μαδριλένων, με στόχο να του ζητήσουν αυτόγραφο. Ο Ρούντι κοντοστάθηκε για να μην τους χαλάσει το χατίρι και όπως έσκυψε, ο ένας του κατάφερε ένα χτύπημα στο πρόσωπο.

Αμέσως κινήθηκαν οι σεκιούριτι, αλλά ήταν ήδη αργά. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως μάλιστα ο θύτης συνελήφθη λίγο αργότερα, ενώ από τη Ζαλγκίρις μεταφέρουν ότι ο Ρούντι δεν ήταν αιμόφυρτος, αλλά είχε ένα χτύπημα στο πρόσωπο του. Πιθανότατα από κουτουλιά!

Οι δύο οπαδοί που πλησίασαν τον Ρούντι είναι δίδυμα αδέρφια από τη Λετονία, που είναι διάσημοι για τα τατουάζ που έχουν στα σώματά τους. Μάλιστα, έχουν πάρει τη λιθουανική υπηκοότητα και είναι θερμοί οπαδοί της Ζαλγκίρις.

Να υπενθυμίσουμε ότι στο πρώτο παιχνίδι, ο Ρούντι Φερνάντεθ είχε προκαλέσει με την εριστική του συμπεριφορά, καθώς είχε επιτεθεί φραστικά προς τον τον Παούλιους Γιανκούνας, ενώ είχε πετάξει την μπάλα στο κεφάλι του Κσιστόφ Λαβρίνοβιτς, με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί από την Ευρωλίγκα.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ