EUROLEAGUE

Έξαλλοι στον Παναθηναϊκό με τη διαιτησία

Έξαλλοι στον Παναθηναϊκό με τη διαιτησία
INTIME SPORTS

Οργισμένοι είναι στον Παναθηναϊκό με τη διαιτησία στον πρώτο αγώνα των πλέι οφ της Ευρωλίγκας απέναντι στην Μπαρτσελόνα.

Ο Παναθηναϊκός έχει πολλά παράπονα για την διαιτησία στην αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα προημιτελικά της Ευρωλίγκας.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έλεγε στο περιβάλλον του πώς οι διαιτητές ανέκοψαν τον ρυθμό των "πρασίνων" με τα σφυρίγματα τους, ενώ τους τόνιζε πώς το Σάββατο είχε ζητήσει ίση αντιμετώπιση με σχετική επιστολή του.

Από εκεί και πέρα, πέρασε από το μυαλό του και η σκέψη να μην κατέβει η ομάδα την Πέμπτη (11/04) για το δεύτερο ματς με τους Καταλανούς.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ, μάλιστα με δήλωση του αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ζήτησε από τους υπεύθυνους της Ευρωλίγκας να προχωρήσουν σε πλήρη έλεγχο των τραπεζικών λογαριασμών των στελεχών της διαιτησίας.

" Ως εδώ και μη παρέκει! Κάτι βρωμάει! Προκαλώ τους υπεύθυνους να ελέγξουν τους τραπεζικούς λογαριασμούς των υπευθύνων διαιτησίας της Ευρωλίγκας και ιδιαιτέρως του κύριου Ρήγα", ήταν το μήνυμα του.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ