EUROLEAGUE

Έγινε η συνάντηση Μπερτομέου-Γιαννακόπουλου

Έγινε η συνάντηση Μπερτομέου-Γιαννακόπουλου

Η συνάντηση ανάμεσα στον Τζόρντι Μπερτομέου και το Δημήτρη Γιαννακόπουλο, που αποκάλυψε πρώτο το Sport24.gr έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης με τις δύο πλευρές να συζητούν σε πολύ καλό κλίμα και να δείχνουν διάθεση να επιλύσουν όλα τα ζητήματα που τους απασχόλησαν τη φετινή σεζόν

Την Πέμπτη (30/5) ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε συνάντηση με τον Εκτελεστικό Διευθυντή της Ευρωλίγκας, Τζόρντι Μπερτομέου.

Στη Βαρκελώνη, οι δύο άντρες είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για θέματα που απασχολούν τις δύο πλευρές και έγινε μία προσπάθεια για αναθέρμανση των σχέσεων μετά την περιπετειώδη φετινή σεζόν.

Από την πλευρά της Ευρωλίγκας, αναφέρεται ότι ο κ. Μπερτομέου συναντήθηκε με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, όπως κάνει κατά τη διάρκεια της σεζόν, με οποιονδήποτε άλλο ισχυρό άντρα των ευρωπαϊκών ομάδων.

Ωστόσο, επρόκειτο για μία εποικοδομητική συνάντηση που είχαν οι δύο πλευρές σε εξαιρετικό κλίμα και φάνηκε η διάθεση των δύο πλευρών να λυθούν όλα τα ζητήματα που προέκυψαν στο πρόσφατο παρελθόν.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ