EUROLEAGUE

Ομάδα που κερδίζει... αλλάζει

Ομάδα που κερδίζει... αλλάζει

Ο "ειδικός" του Euroleague Fantasy Challenge αναλύει την πρεμιέρα του δεύτερου γύρου στο Top-16 και τις περιπτώσεις που απασχολούν τους περισσότερους μάνατζερ. Διαβάστε τις λεπτομέρειες.

Δεύτερος γύρος του TOP 16 ενόψει και ακολουθούν άλλες εφτά, εξαιρετικά συναρπαστικές αγωνιστικές για την Euroleague και το Fantasy Challenge. Εδώ και δύο εβδομάδες σημειώνονται πολύ μεγάλα σκορ και δεν υπάρχει κάποιος λόγος να μη συμβεί αυτό και την 18η αγωνιστική του παιχνιδιού, αν και ο πήχης ανέβηκε πολύ ψηλά με τα σκορ της προηγούμενης εβδομάδας, η οποία θα παραμείνει πιθανότατα η καλύτερη για φέτος στο παιχνίδι.

Του Νότη Φιλιππίδη

Το ρητό "ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει" δεν ισχύει πάντως στο Fantasy Challenge και σίγουρα μπορείτε να κάνετε κάποιες διορθωτικές κινήσεις στην ομάδα σας, όσο καλά κι αν τα πήγατε την 17η αγωνιστική, βάσει του περίφημου rotation. Κι αν κάποια επιλογή σας δεν "βγήκε" την προηγούμενη εβδομάδα, μη βιαστείτε να την αλλάξετε αμέσως, ίσως απλά να χρειάζεται λίγη υπομονή παραπάνω.

Το κατά πόσο μια κίνησή σας αποδειχθεί σωστή είναι κάτι το σχετικό, αφού πολλές επιλογές σας είναι πιθανό να σας συνοδεύουν για περισσότερες από μία αγωνιστικές και να κρίνονται σε μεγαλύτερο χρονικό ορίζοντα. Για παράδειγμα, αν κάποιος είχε πουλήσει Τόμιτς για Γιαφτόκας την πιο προηγούμενη αγωνιστική (πραγματικό περιστατικό), ναι μεν δικαιώθηκε αρχικά, αλλά το 39,6 του Κροάτη την εβδομάδα που πέρασε "κατέστρεψε" μια κίνηση, που όσο ρίσκο κι αν είχε, ήταν πολύ καλή. Κάτι ανάλογο συνέβη και με τους Ντέντμον και Διαμαντίδη, όπου ο Αμερικανός έκανε -1, αλλά μετά επανήρθε με ένα εντυπωσιακό 36,3, τη στιγμή που ο Διαμαντίδης είχε 17 και 10 στα αντίστοιχα ματς, ενώ και την προηγούμενη αγωνιστική ο Ντέντμον έκανε μεγαλύτερο σκορ. Οι κινήσεις που κάνετε λοιπόν σας ακολουθούν πολλές φορές για μεγαλύτερο διάστημα και αυτό δεν μπορείτε πάντα να το ελέγξετε. Αυτό φυσικά οφείλεται στον "χρυσό" περιορισμό των τριών αλλαγών, που είναι και αυτός που κάνει το παιχνίδι τόσο συναρπαστικό.

Οι "νέοι" του παιχνιδιού

Με την έναρξη του δεύτερου γύρου του TOP 16, μπαίνουν στο παιχνίδι αρκετοί νέοι παίκτες, που έχουν πλέον δικαίωμα συμμετοχής στην Euroleague. Ο γενικός κανόνας είναι ότι σπάνια ένας τέτοιος παίκτης κάνει τη διαφορά και απασχολεί σοβαρά το Fantasy, τουλάχιστον για χρονικό διάστημα πέραν των δύο αγωνιστικών, γι' αυτό εξάλλου και οι παίκτες αυτοί έχουν κατά γενική ομολογία χαμηλές τιμές κατά την είσοδό τους στο παιχνίδι. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι οι παίκτες που μπαίνουν τώρα στο Fantasy δεν είναι ικανοί να ξεχωρίσουν, υπάρχουν εξάλλου μερικά πολύ μεγάλα ονόματα. Όπως και να 'χει όμως, δεν χρειάζεται να αγοράσετε κάποιον νέο παίκτη από την πρώτη του αγωνιστική στη διοργάνωση.

Στους point guards υπάρχουν... 2,5 νέα πρόσωπα. Ο σκόρερ Πιερ Τζάκσον της Φενέρ, στα 40 κρέντιτς, ο οποίος όμως με την παρουσία των ΜακΚάλεμπ, Μπογκντάνοβιτς και Πρέλτζιτς μάλλον δε θα βρει το χώρο για μεγάλα σκορ, ο Αντόν Πονγκρασόφ στα 30 κρέντιτς, αντικαταστάτης του Μπίκοφ στην Κουμπάν, που θα έχει παραπάνω συμμετοχή απ' ότι με την ΤΣΣΚΑ τόσα χρόνια, αλλά και πάλι θα απέχει από το να αποτελέσει στόχο και ο πρώην παίκτης της Μπάμπεργκ, Ζακ Ράιτ, στα 35,6 κρέντιτς (τα παιχνίδια με την Μπάμπεργκ συνυπολογίζονται κανονικά), ένας ικανότατος παίκτης, που λογικά όμως θα περιοριστεί και αυτός σε δεύτερο ρόλο σε μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός.

Ομάδα που κερδίζει... αλλάζει

Στο 2-3 ξεχωρίζει η παρουσία του Τζαμάριο Μουν, στα 42 κρέντιτς, ο οποίος αποτελεί και το δεύτερο μεγαλύτερο όνομα από τη σχετική λίστα των νεοφερμένων παικτών και σίγουρα έχει ενδιαφέρον η παρουσία του στα πρώτα, δύσκολα παιχνίδια του Ολυμπιακού. Ο Σάσα Πάβλοβιτς στα 30 κρέντιτς είναι μεγάλο ερωτηματικό, καθώς προέρχεται από μια δεκαετία στο ΝΒΑ και μακριά από τα ευρωπαϊκά γήπεδα, ωστόσο με το μικρό ρόστερ της Παρτιζάν θα έχει το χώρο να προσφέρει, εφόσον βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Οι περισσότερες προσθήκες υπάρχουν στους ψηλούς, με τον Λαμάρ Όντομ να είναι το όνομα που ξεχωρίζει. Τα 44 κρέντιτς σίγουρα δεν είναι πολλά και ακόμα και στο ρελαντί θα μπορεί να κάνει ένα ανάλογο σκορ. Το ερώτημα βέβαια είναι κατά πόσο μπορεί να κάνει τη διαφορά και στο παρκέ, ώστε να φτάσει έτσι μέχρι και το ρόστερ σας.

Ομάδα που κερδίζει... αλλάζει

Μετά από αρκετά χρόνια επιστρέφει στην Euroleague και ο Μπλάγκοτα Σέκουλιτς (40 κρέντιτς), με τη φανέλα της Φενερμπαχτσέ, ένας τίμιος παίκτης, που δύσκολα όμως να συγκεντρώσει μεγάλο ενδιαφέρον, ειδικά από τη στιγμή που γυρίζει (αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Τουρκία το σαββατοκύριακο) ο Ογκούζ Σαβάς, ένας θηριώδης ψηλός που, αν και δεν θα απασχολήσει το Fantasy, ισχυροποιεί αισθητά την τουρκική ομάδα στη γραμμή των ψηλών.

Τα προβλήματα τραυματισμών των ψηλών της Μακάμπι επανέφεραν στην Euroleague τον Άντριγια Ζίζιτς, στα 35 κρέντιτς, με τη φανέλα μιας ομάδας στο γήπεδο της οποίας είχε κάνει ρεκόρ (τότε) ελεύθερων βολών στη διοργάνωση, με 17/17, ως παίκτης του Ολυμπιακού και δεν αποκλείεται να ανέβει απότομα η αξία του. Όσο για την ελληνική ομάδα, αγόρασε ξανά τον Γκιόργκι Σερμαντίνι, έναν παίκτη με εξαιρετική σχέση με τα νούμερα, που φέτος ίσως μπορέσει να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής κι άρα να βρεθεί αρκετά παραπάνω από τα 36 κρέντιτς με τα οποία ξεκινάει στο παιχνίδι. Ο Γεωργιανός δεν θα παίξει, πάντως, στην Τουρκία.

Κεφάλαιο Point Guards

Οι ισορροπίες στη θέση διατηρούνται ως έχουν και αυτή την αγωνιστική με τον Σέρχιο Ροντρίγκεζ να βρίσκεται στην κορυφή και τον Τζάστιν Ντέντμον να φαίνεται πως αποτελεί καλύτερη λύση από τον Δημήτρη Διαμαντίδη, καθώς έχει ευκολότερο, εκτός έδρας αγώνα. Η περιφερειακή άμυνα της Μπάγερν δεν είναι και η πιο ισχυρή της διοργάνωσης και έχουν σημειωθεί μεγάλα σκορ απέναντί της, τη στιγμή που ο point guard του Παναθηναϊκού αγωνίζεται απέναντι στην ...πυραυλοκίνητη περιφέρεια της αναγεννημένης Μιλάνο. Στο ματς του πρώτου γύρου πάντως, ο Ντέντμον είχε μείνει στα ρηχά, δίνοντας σκορ 10, εντός έδρας.

Ομάδα που κερδίζει... αλλάζει

Από τις άλλες λύσεις, αυτός που έχει το ευκολότερο έργο είναι ο φορμαρισμένος Σέρχιο Γιουλ, που θα αναλάβει περισσότερες πρωτοβουλίες απέναντι στην Παρτιζάν, ενώ Μπο ΜακΚάλεμπ και Κάρλος Αρόγιο έχουν δύσκολα παιχνίδια απέναντι σε Ολυμπιακό (εντός έδρας) και Μακάμπι (εκτός έδρας) αντίστοιχα. Ο τελευταίος πάντως συνεχίζει να δίνει σκορ και συμπλήρωσε ολόκληρο τον πρώτο γύρο του TOP 16 χωρίς μονοψήφιο σκορ, ενώ η τιμή του ΜακΚάλεμπ πιθανότατα να πέσει όταν ενσωματωθεί στη Φενερμπαχτσέ ο Πιερ Τζάκσον.

Κεφάλαιο Shooting Guards & Small Forwards

Ομάδα που κερδίζει... αλλάζει
SAMPICS

Την εβδομάδα αυτή αγωνίζονται εντός έδρας όλα τα μεγάλα ονόματα της θέσης (βάσει των κρέντιτς τουλάχιστον), πλην του Σπανούλη. Τα πιο εύκολα ματς τα έχουν ο Μάλκολμ Ντιλέινι και ο Ρούντι Φερνάντεζ, απέναντι σε Ζαλγκίρις και Παρτιζάν αντίστοιχα, είναι όμως παίκτες που δεν παρουσιάζουν κάποια ιδιαίτερη διαφορά μεταξύ των εντός και των εκτός έδρας αγώνων. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν είναι υπερπολύτιμοι για τις ομάδες τους, ο μεν Ντιλέινι προφανώς, αφού είναι ο κινητήριος μοχλός της Μπάγερν, ο δε Ρούντι κυρίως λόγω των απουσιών των Κάρολ και Ντρέιπερ που του εξασφαλίζουν σημαντικό χρόνο συμμετοχής.

Το δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι το δίνει ο Κιθ Λάνγκφορντ απέναντι στον Παναθηναϊκό, αλλά πρόκειται για τον καλύτερο παίκτη της διοργάνωσης μέχρι στιγμής (μαζί με τον Ροντρίγκεζ), ο οποίος μάλιστα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Στο ματς του πρώτου γύρου έδωσε το χαμηλότερο του σκορ φέτος, 7, όμως εντός έδρας έχει κάνει ήδη δύο 29άρια σε τέσσερα ματς στο TOP 16, με το μικρότερό του σκορ να είναι το 15. Ούτως ή άλλως, η παρουσία παικτών όπως ο Τζέρελς και ο Χάκετ τον βοηθά ώστε να μην συγκεντρώσει όλη την προσοχή της άμυνας του Παναθηναϊκού, επομένως δεν υπάρχει λόγος για να μην τον έχετε στην ομάδα σας.

Ομάδα που κερδίζει... αλλάζει

Ντέρμπι υπάρχει φυσικά και στην Τουρκία μεταξύ Φενερμπαχτσέ και Ολυμπιακού και το ερώτημα είναι ποιοι εκ των Μπογκντάνοβιτς, Πρέλτζιτς, Μπιέλιτσα και Σπανούλη θα κάνουν τα καλά σκορ, τη στιγμή που υπάρχουν και παίκτες όπως οι ΜακΚάλεμπ, Λοτζέσκι και Περπέρογλου που θα διεκδικήσουν κι αυτοί μεγάλη μερίδα από το συνολικό ράνκινγκ του παιχνιδιού. Οι περισσότεροι πάντως έγραψαν καλά σκορ στο ματς του πρώτου γύρου, με πρώτο και καλύτερο τον Βασίλη Σπανούλη, που πραγματοποίησε τη δεύτερη καλύτερη ατομική εμφάνιση στην Euroleague φέτος, αν και το παιχνίδι που ακολουθεί δύσκολα να είναι το ίδιο ανοιχτό. Δεν είναι εύκολο να επιλεγεί κάποιος ξεκάθαρα, μια πρώτη σκέψη είναι ότι το πιθανότερο είναι όλοι, ή έστω οι περισσότεροι, να κάνουν ένα καλό σκορ, αλλά πιθανότατα το ταβάνι τους να μπορεί να το πιάσει κι άλλος παίκτης, εκτός ντέρμπι.

Δύσκολα πάντως να προτιμήσει κανείς τον Νεμάνια Μπιέλιτσα, όταν υπάρχουν οι άλλοι τρεις, που θα αναλάβουν και τα ηνία των ομάδων τους. Ειδικά από τη στιγμή που η Φενέρ θα είναι γεμάτη στο 5, με Ζόριτς, Σέκουλιτς και Σαβάς, ο Σέρβος επιστρέφει σε χαμηλότερο χρόνο συμμετοχής. Όχι ότι δεν μπορεί να δώσει σκορ κι έτσι, αλλά αν ο Κλέιζα βρεθεί σε καλό βράδυ, οι πιθανότητες γι' αυτό περιορίζονται.

Ο πιο σταθερός και αξιόπιστος παίκτης όλη τη χρονιά είναι ο Εμίρ Πρέλτζιτς, ο οποίος τα πήγε περίφημα στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, αλλά στα τελευταία δύο ματς, το Index Rating του είναι σχεδόν ίσο με το άθροισμα των ρημπάουντ και των ασσίστ που δίνει και δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα μπορέσει να έχει μια ανάλογη πληθωρική παρουσία και σε αυτό το ματς, οπότε θα πρέπει να σκοράρει περισσότερο. Εξακολουθεί να αποτελεί την πιο ασφαλή επιλογή, αλλά μπορείτε να βρείτε ίσως και καλύτερες, αν θέλετε απλώς να εξασφαλίσετε το διψήφιο σκορ.

Για ένα πιο μεγάλο σκορ σε τέτοια ματς καλό είναι να προτιμάτε αυτούς που θα πάρουν την μπάλα στα χέρια τους την ώρα που καίει και κυρίως, αυτούς που κερδίζουν φάουλ. Ο Βασίλης Σπανούλης είναι ο ορισμός ενός τέτοιου παίκτη και είναι μάλλον απίθανο να επαναλάβει την εμφάνιση του ΟΑΚΑ και στην Τουρκία. Ούτως ή άλλως, μπορείτε να σκεφτείτε ότι τώρα είναι η στιγμή για να τον αγοράσετε, βάσει της αξίας του. Αν πάλι θέλετε να προτιμήσετε την έδρα, ο αντίστοιχος παίκτης της Φενερμπαχτσέ, δεν είναι άλλος από τον Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς, που φαίνεται να έχει βρει ξανά ρυθμό και δεν αργεί η στιγμή που θα επιστρέψει στα 20άρια.

Ομάδα που κερδίζει... αλλάζει
SRDJAN STEVANOVIC/STARSPORTPHOTO ©

Όσο για τον συνονόματό του, Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, βρίσκεται μεν σε εξαιρετική κατάσταση, αλλά αγωνίζεται μέσα στη Ρεάλ, επομένως, η καλύτερη κίνηση είναι να τον πουλήσετε, παρά να περιμένετε να δώσει σκορ σε ένα πιθανώς αδιάφορο τελευταίο δεκάλεπτο, αν στο μεταξύ βρίσκεται χαμηλά. Απέναντι στους Ισπανούς έχει το μοναδικό του μονοψήφιο σκορ (9) στο TOP 16. Επιστρέφει πάντως ο Τάρενς Κίνσεϊ, κάτι που απελευθερώνει κάπως τον Σέρβο, αν και το σαββατοκύριακο, παίζοντας σε μια καυτή έδρα όπως αυτή του Ερυθρού Αστέρα για το πρωτάθλημα της Αδριατικής, είχε 4/21 σουτ!

Αυτός που παραμένει καυτός, αλλά επίσης έχει δύσκολο εκτός έδρας ματς είναι ο Κρούνοσλαβ Σίμον, για τον οποίο βέβαια, σε άλλο σημείο της χρονιάς, το παιχνίδι μέσα στην Μόσχα απέναντι στην ΤΣΣΚΑ δεν θα ήταν τόσο αποτρεπτικός παράγοντας, όμως η ομάδα του Μεσίνα έχει ανεβάσει στροφές στο TOP 16, επομένως κάθε άλλο παρά απίθανο είναι να επιστρέψει ο Κροάτης στα μονοψήφια. Έχει πάντως μέσο όρο Index Rating 24,5 στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια, νούμερο αρκετά εντυπωσιακό για να αγνοήσετε.

Αντίπαλός του θα είναι ο Σόνι Γουίμς, που με την Μακάμπι έδειξε πάλι έτοιμος, αν και η γεμάτη παρουσία του Τεόντοσιτς δεν του επέτρεψε να κάνει κάτι καλύτερο από 13. Παραμένει πάντως σταθερή αξία, αν και, αν θέλετε κάτι φθηνότερο, μπορείτε να εξετάσετε και τον Μαρτίνας Πότσιους, απέναντι στην αδύναμη άμυνα της Μπάγερν, ο οποίος πριν το αρνητικό σκορ μέσα στη Ρεάλ, είχε δύο συνεχόμενα 20άρια.

Κεφάλαιο Power Forwards & Centers

Μετά την 17η αγωνιστική, τα πράγματα δείχνουν καλύτερα από ποτέ στη θέση των ψηλών κι αυτό γιατί παίκτες όπως ο Τόμιτς και ο Κριάπα πραγματοποίησαν εντυπωσιακές εμφανίσεις και αποτελούν πλέον πολύ σοβαρές επιλογές για τις ομάδες του Fantasy. Παράλληλα, Κάνερ-Μέντλεϊ, Λοβέρν, Χέντριξ και Πλάις συνεχίζουν δυνατά στο TOP 16 κι έτσι, μαζί με τις κλασικές επιλογές παικτών, όπως ο Κρστιτς, ή ο Λάσμε, θα πρέπει να γίνει μια προσεκτική επιλογή των τεσσάρων που θα στελεχώσουν το ρόστερ σας, βάσει της δυσκολίας του παιχνιδιού που έχουν να δώσουν.

Ομάδα που κερδίζει... αλλάζει

Αυτοί που ξεχωρίζουν είναι ο Νέναντ Κρστιτς, που είναι σε τρομερή κατάσταση και αγωνίζεται εντός έδρας με την Λοκομοτίβ και βρίσκεται ακόμα σε χαμηλή τιμή και ο Νίκολα Μίροτιτς, που αγωνίζεται επίσης εντός έδρας, με την Παρτιζάν και πιθανότατα θα κάνει ένα ακόμα καλό σκορ μέσα στη Μαδρίτη.

Από εκεί και πέρα, οι περισσότεροι δίνουν εκτός έδρας παιχνίδια, αλλά αυτοί που φαίνεται να έχουν ευκολότερο έργο, είναι οι Στεφάν Λάσμε, Άντε Τόμιτς και Νικ Κάνερ-Μέντλεϊ. Ο πρώτος αποτελεί σταθερή αξία στο TOP 16, όπως απέδειξε εξάλλου και απέναντι στον Ολυμπιακό και η Μιλάνο δεν έχει τη γραμμή των ψηλών για να τον περιορίσει. Το πιο τρωτό του σημείο για το συγκεκριμένο αγώνα θα είναι μάλλον τα πιθανά φάουλ που θα (αναγκαστεί να) κάνει στους περιφερειακούς της ιταλικής ομάδας.

Όσο για τον Κροάτη σέντερ της Μπαρτσελόνα, πέρα από το 36 μέσα στην Λαμποράλ, ελπιδοφόρα ήταν και η εμφάνισή του την προηγούμενη αγωνιστική με τη Μιλάνο, όπου πήρε 10 δίποντα, ενώ στους προηγούμενους 5 αγώνες του TOP 16 δεν είχε επιχειρήσει πάνω από 5! Ένας τέτοιος Tomic είναι must για το Fantasy και η αλήθεια είναι ότι η Εφές ως αντίπαλος προσφέρεται για να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς.

Εύκολο βάσει ομάδας, αλλά όχι βάσει προσωπικού αντιπάλου θα είναι το ματς για τον Νικ Κάνερ-Μέντλεϊ, ο οποίος θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Αντρές Νοτσιόνι. Στον αγώνα του πρώτου γύρου πάντως, ο Αμερικανός δεν τα πήγε καθόλου καλά (έδωσε 5, ευστοχώντας μόλις σε ένα σουτ εντός πεδιάς-αρνητικό ρεκόρ φέτος) και στον αγώνα πρωταθλήματος μεταξύ των δύο ομάδων, το Νοέμβρη, έκανε μια καλή εμφάνιση, απόντος όμως του Αργεντίνου. Βρίσκεται πάντως φόρμα, επομένως δύσκολα αποφασίζει κανείς να τον πουλήσει αυτή την αγωνιστική.

Αυτοί που δίνουν δύσκολα εκτός έδρας ματς είναι οι Ρίτσαρντ Χέντριξ, Ντέρικ Μπράουν, Μπράιαντ Ντάνστον, Ζοφρ Λοβέρν και Ζόραν Έρτσεγκ. Οι δύο πρώτοι αντιμετωπίζουν την ισχυρότερη frontline της διοργάνωσης (χωρίς προβλήματα τραυματισμών πλέον), επομένως καλό θα ήταν να παραμείνουν μακριά, αν και ο Χέντριξ προέρχεται από δύο γεμάτες εμφανίσεις, αθροίζοντας ράνκινγκ 50! Το ίδιο ισχύει και για τον Μπράιαντ Ντάνστον, καθαρά λόγω έδρας, καθώς το 12 μέσα στο ΟΑΚΑ δεν μπορεί να χαρακτηριστεί και άσχημο. Με τον Λοβέρν βέβαια, μπορείτε πιο εύκολα να ρισκάρετε, λόγω της αξιοπιστίας που παρουσιάζει καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς, αλλά και του ότι έχουν σημειωθεί καλά σκορ από ψηλούς απέναντι στη Ρεάλ μέσα στη Μαδρίτη στο TOP 16 (Σχορτσανίτης, Μάτσβαν, Έρτσεγκ), αν και σίγουρα μπορείτε να βρείτε και κάτι καλύτερο. Όσο για τον τελευταίο, οι μετοχές του έχουν πέσει κατακόρυφα, μετά το -3 και το dnp τις δύο τελευταίες αγωνιστικές και η αναμέτρηση μέσα στην Μακάμπι βοηθάει στο να μην αγνοηθούν.

Ομάδα που κερδίζει... αλλάζει

Αντ' αυτών, μπορείτε να προτιμήσετε τους φορμαρισμένους και φθηνότερους, Τίμπορ Πλάις και Βίκτορ Κριάπα, με τον τελευταίο να κλέβει την παράσταση την προηγούμενη αγωνιστική, λόγω της πληθωρικής του παρουσίας στο ντέρμπι-περίπατο με την Μακάμπι. Έχει την ικανότητα να βρίσκεται στο κατάλληλο σημείο την κατάλληλη στιγμή κι αν σκοράρει κιόλας, μπορεί να γράφει εύκολα μεγάλα σκορ, ενώ δύσκολα πλέον θα κάνει μονοψήφιο. Από την άλλη, ο Πλάις παίζει μόνος του στην Λαμποράλ (μέχρι να ενσωματωθεί ο Όντομ τουλάχιστον), αλλά δεν είναι το ίδιο αξιόπιστος, ενώ η Μάλαγα έχει να αντιπαρατάξει ψηλά κορμιά για την άμυνά του.

Καλές επιλογές υπάρχουν και παρακάτω, με τους Λίνας Κλέιζα, Ρομπέρτας Γιαφτόκας και Βλάντιμιρ Στίματς να μπορούν να δώσουν σκορ ανάλογα με τους παραπάνω παίκτες. Αν πάλι θέλετε να ζήσετε λίγο πιο ...επικίνδυνα, μπορείτε να εξετάσετε τον Σαλάχ Μέχρι της Ρεάλ, ο οποίος με την Ζαλγκίρις έκανε τα πάντα την προηγούμενη εβδομάδα και δεν αποκλείεται να πάρει αρκετό χρόνο και να δώσει σκορ, αν και το ματς με την Παρτιζάν κριθεί από νωρίς.

Ελάτε στην παρέα μας στο Facebook , ακολουθήστε μας στο Twitter και... καλή Fantasyακή εβδομάδα.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ