EUROLEAGUE

Λοτζέσκι: "Θα προσπαθήσω να προλάβω την Ζάλγκιρις"

Λοτζέσκι: "Θα προσπαθήσω να προλάβω την Ζάλγκιρις"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ματ Λοτζέσκι ανανέωσε το προσωπικό του blog στο Euroleague Greece, μιλώντας για την κατάσταση του, για το πότε θα επιστρέψει, αλλά και για το παιχνίδι κόντρα στην Μπάμπεργκ.

"Καλησπέρα παιδιά

Αυτό είναι το νέο μου blog στο Euroleague Greeceκαι στο Sport24.gr.

Αυτές τις μέρες έχω ξεκινήσει και κάνω ατομικές προπονήσεις, προσπαθώντας να βελτιώσω την αγωνιστική, αλλά και την φυσική μου κατάσταση. Κάνω ασκήσεις στο γυμναστήριο, σηκώνω βάρη, έχω αρχίσει το τρέξιμο, ενώ παίζω και μπάσκετ μόνος μου στο γήπεδο. Δουλεύω εντατικά ώστε να επανέλθω όσο πιο γρήγορα γίνεται στην αγωνιστική δράση. Το θέμα είναι να μπω και πάλι στις προπονήσεις της ομάδας, να μπορώ να αντεπεξέλθω και στο κομμάτι των επαφών.

Την ερχόμενη Δευτέρα θα πάω να κάνω νέες εξετάσεις και εφόσον όλα δείξουν πως είναι καλά, θα μπω στις προπονήσεις της ομάδας και πάλι. Δεν ξέρω αν θα καταφέρω να παίξω κόντρα στην Ζάλγκιρις, αλλά θα προσπαθήσω να τα καταφέρω. Μου έχει λείψει το μπάσκετ φέτος. Δυστυχώς το ένα πρόβλημα έρχεται μετά το άλλο και εύχομαι αυτή να είναι η τελευταία κακοτυχία για εμένα φέτος, σε μία... τρελή σεζόν για εμένα. Ποτέ στην καριέρα μου δεν είχα τόσα προβλήματα. Θέλω να επιστρέψω και να βρω και πάλι γρήγορα τον ρυθμό μου. Όλες αυτές οι αναποδιές με στεναχώρησαν τις τελευταίες εβδομάδες, αλλά δεν αφήνω να ρίξουν την ψυχολογία μου. Θα το ξεπεράσω και θα βγω νικητής απ' όλη αυτήν την κατάσταση, επιστρέφοντας καλύτερος και από πριν. Έτσι το αντιμετωπίζω και δουλεύω πάνω σε αυτό.

Έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι με την Μπάμπεργκ, το οποίο είναι "τελικός" για εμάς, όπως και τα επόμενα τέσσερα ματς. Θέλουμε πάση-θυσία να πάρουμε την νίκη. Και για να απαντήσουμε για την εντός έδρας ήττα μας στο ΣΕΦ, αλλά κυρίως για να πάρουμε ένα σημαντικό αποτέλεσμα το οποίο θα μας διατηρήσει ζωντανούς στην προσπάθεια μας να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση της Euroleague. Στα τελευταία παιχνίδια μας έχουμε βρει ρυθμό, λειτουργούμε καλύτερα σε άμυνα και επίθεση και το ζητούμενο για εμάς πλέον είναι η διάρκεια.

Η Μπάμπεργκ μπορεί σαν ομάδα να μην έχει το μέγεθος και την λάμψη που έχουν άλλοι σύλλογοι στον όμιλο μας, αλλά πρόκειται για μία σοβαρή και καλά φτιαγμένη ομάδα, με ρόλους, που βασίζεται στο σύνολο της. Πρέπει να την προσέξουμε. Ξέρουμε τι κάναμε λάθος στο πρώτο μεταξύ μας ματς που χάσαμε στο ΣΕΦ και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να νικήσουμε στην Γερμανία. Πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό, να βγάλουμε μεγάλη ενέργεια στην άμυνα και να τρέξουμε στο ανοιχτό γήπεδο στην επίθεση. Και στο σετ-παιχνίδι θα πρέπει να έχουμε καλή κυκλοφορία της μπάλας, να βγάλουμε συνεργασίες στο παρκέ και να βάλουμε τα σουτ στις ευκαιρίες που θα βρούμε. Άκουσα πως διαθέτουν "καυτό" κοινό στην έδρα τους, οπότε καλό θα ήταν από νωρίς να τους δείξουμε τις προθέσεις μας, ώστε να μην αφήσουμε τους φιλάθλους τους να μπουν στην αναμέτρηση.

Αυτές τις μέρες τις περνάω ήσυχα, κυρίως στο σπίτι, βλέποντας ταινίες, σειρές και τηλεοπτικά σόου, έχοντας για παρέα μαζί μου την γυναίκα μου και τα τρία παιδιά μου. Πρόσφατα ήρθαν και οι συγγενείς μου από τις ΗΠΑ, από το Ουινσκόσιν. Οι γονείς μου, αλλά και η αδερφή μου, οι οποίοι γνώρισαν και από κοντά για πρώτη φορά τον τρίτο μου γιο, ο οποίος είναι μηνών. Ήταν μία συγκριτική στιγμή. Βγαίνω σπάνια έξω και όποτε το κάνω, το κάνω κυρίως για να πάω στο ΣΕΦ για προπονήσεις. Έχω ακολουθήσει πιστά την φαρμακευτική αγωγή που μου δόθηκε, όπως ακολουθώ και με συνέπεια το ατομικό μου πρόγραμμα εκγύμνασης.

Θα τα πούμε σύντομα παιδιά, να είστε καλά και να προσέχετε, Ματ".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ