EUROLEAGUE

Preview: Ούνικς Καζάν - Εφές Αναντολού

Preview: Ούνικς Καζάν - Εφές Αναντολού

Ο δεύτερο γύρος της regular season ανοίγει την Πέμπτη (17.30) από το μακρινό Καζάν, εκεί όπου η Ούνικς υποδέχεται την Εφές Αναντολού.

Με τον Εβγκένι Πασούτιν στο πάγκο μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Αργύρη Πεδουλάκη θα παρουσιαστεί την Πέμπτη (17.30) η Ούνικς Καζάν απέναντι στην Εφές Αναντολού. Οι Ρώσοι έχοντας μόλις μία νίκη έπειτα από 5 αγωνιστικές ψάχνουν μία αγωνιστική υπέρβαση προκειμένου να περάσουν στην επόμενη φάση. Αντίθετοι δρόμοι για τους Τούρκους που έχουν μόλις μία ήττα. Η ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς στον πρώτο γύρο είχε επικρατήσει με 82-76.

Ενδιαφέροντα στοιχεία

Ούνικς Καζάν

Ο Νίκος Ζήσης χρειάζεται ακόμα 5 ασίστ για να φτάσει τις 500 στη διοργάνωση. Μόλις 14 παίκτες έχουν ξεπεράσει τον συγκεκριμένο αριθμό στην ιστορία της Euroleague.

Ο Νίκος Ζήσης έχει ευστοχήσει σε 10 συνεχόμενες βολές στην Euroleague.

Κόντρα στην Εφές ο Νίκος Ζήσης είχε κάνει προσωπικό ρεκόρ σκοραρίσματος πριν από περίπου μία δεκαετία. Ο Έλληνας γκαρντ είχε πετύχει 22 πόντους όντας παίκτης της ΑΕΚ.

Ο Κώστας Καϊμακόγλου έχει σημειώσει τουλάχιστον ένα τρίποντο στις 10 από τις τελευταίες 11 συμμετοχές του στον θεσμό.

Ο Λάνγφορντ έχει πετύχει διψήφιο αριθμό πόντων σε 20 συνεχόμενα παιχνίδια Euroleague.

Ο Κιθ Λάνγκφορντ έχει τουλάχιστον ένα κλέψιμο στις τελευταίες 7 συμμετοχές του στη διοργάνωση.

Εφές Αναντολού

Ο Ματ Τζάνινγκ ήταν συμπαίκτης με τον Βίκτορ Σανικίτζε τη σεζόν 2012-13 στην Σιένα.

Ο Στράτος Περπέρογλου και ο Κώστας Καϊμακόγλου ήταν συμπαίκτες για δύο χρόνια στον Παναθηναϊκό. Μάλιστα το 2011 είχαν κερδίσει και το τρόπαιο της Euroleague.

Ο Περπέρογλου έχει αγωνιστεί μαζί με τους Καϊμακόγλου και Ζήση στην Εθνική Ελλάδος.

Ο Τσεντί Οσμάν προέρχεται από την καλύτερη του εμφάνιση σε παιχνίδι Euroleague. Ο Τούρκος σκόραρε 16 πόντους με 4/4 τρίποντα την προηγούμενη εβδομάδα κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ