NBA

NBA: Το Κονέκτικατ πρόσφερε νέο συμβόλαιο στον Νταν Χέρλι, αλλά δεν θα μπει σε πλειστηριασμό με τους Λέικερς

Ο Νταν Χέρλι
Ο Νταν Χέρλι Ⓒ 2024 DAVID J. PHILLIP/ ASSOCIATED PRESS

Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα το Κονέκτικατ έκανε πρόταση για συμβόλαιο με βελτιωμένες αποδοχές στον Νταν Χέρλι, ωστόσο δεν θα μπει σε πλειστηριασμό με τους Λέικερς για να τον κρατήσει.

Ο Νταν Χέρλι είναι ο εκλεκτός των Λέικερς για την θέση του προπονητή. Οι δύο πλευρές έχουν κάνει ήδη ένα ραντεβού. Το Κονέκτικατ όμως δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του κουβέντα.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το Κονέκτικατ έκανε πρόταση στον Χέρλι για νέο συμβόλαιο με αναπροσαρμοσμένες αποδοχές. Το υπάρχον συμβόλαιο του έμπειρου τεχνικού - το οποίο υπογράφηκε το 2023 μετά την κατάκτηση του πρώτου από τα δύο σερί πρωταθλήματα των "Χάσκις" στο NCAA - είχε διάρκεια 6 χρόνων με συνολικές αποδοχές 32 εκατ. δολαρίων. Μετά την κατάκτηση του φετινού τίτλου ο Χέρλι πήρε bonus άλλα 2 εκατ. δολάρια.

Με βάση αυτά που έχουν γίνει γνωστά, το Κονέκτικατ σκοπεύει να κάνει τον προπονητή του τον τρίτο πιο ακριβοπληρωμένο τεχνικό στο NCAA πίσω από τον Μπιλ Σελφ του Κάνσας (9.6 εκατ. δολάρια ετήσιες αποδοχές) και τον Τζον Καλιπάρι του Αρκάνσας (8 εκατ. δολάρια ετήσιες αποδοχές). Δεν σκοπεύει πάντως να μπει σε πλειστηριασμό με τους Λέικερς, τόσο για λόγους ισορροπίας, όσο και επειδή το Λ.Α προφανώς μπορεί να προσφέρει περισσότερα λεφτά.

TAGS NBA ΗΠΑ ΛΕΙΚΕΡΣ NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ