EUROLEAGUE

Preview: Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα

Preview: Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα

Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τη Μπαρτσελόνα στο Clasico της 6ης αγωνιστικής του Top 16 και οι δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους η καθεμία.

Μια από τις σπουδαιότερες αναμετρήσεις του Top 16 θα διεξαχθεί στο "Barclaycard Center" της Μαδρίτης. Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα από την Μακάμπι Τελ Αβίβ και υποδέχεται την Μπαρτσελόνα, στο Clasico.

Ενδιαφέροντα στοιχεία

Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ Μαδρίτης συνέτριψε τη Μπαρτσελόνα με 100-62 στον ημιτελικό τους Final Four του Μιλάνου. Ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ ξεχώρισε με 21 πόντους και 7 ασίστ.

Την προηγούμενη εβδομάδα ο Φελίπε Ρέγιες σκαρφάλωσε στην κορυφή στην κατηγορία των ριμπάουντ, αλλά και των κερδισμένων φάουλ.

Ο Σέρχιο Γιουλ θέλει 3 ασίστ για να φτάσει τις 500 στη διοργάνωση. Θα γίνει ο 17ος παίκτης που θα καταφέρει κάτι τέτοιο.

Ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ έχει 15 συνεχόμενες εύστοχες βολές, ενώ ο Ρούντι Φερνάντεθ μετρά 10 συνεχόμενες εύστοχες βολές. Παράλληλα, ο Ρούντι είναι πρώτος στα κλεψίματα (2,2 ανά αγώνα), έχει 1 κλέψιμο τουλάχιστον σε 9 συνεχόμενα παιχνίδια, ενώ έχει ένα εύστοχο τρίποντο, τουλάχιστον, στα τελευταία έξι παιχνίδια του.

Ο Αντρές Νοτσιόνι χρειάζεται 6 μπλοκ για να φτάσει τα 100 στη διοργάνωση.

ο Γιόνας Ματσιούλις είναι κοντά στην πρώτη δεκάδα στην κατηγορία των κλεψιμάτων. Αυτή τη στιγμή είναι 12ος με 194 κλεψίματα. Ο Γιάκα Λάκοβιτς και ο Σον Στόουνρικ είναι σε 11η και 10η θέση, αντίστοιχα.

Μπαρτσελόνα

Ο Άντε Τόμιτς πέρασε 2,5 χρόνια στην Ρεάλ Μαδρίτης (2009-2012). Ήταν συμπαίκτης με τους περισσότερους από τους παίκτες της Ρεάλ. Ο Κροάτης σέντερ θέλει 2 τάπες για τις 100 στη διοργάνωση, ενώ συγκεντρώνει τουλάχιστον 10 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης στα τελευταία 10 παιχνίδια του. Τέλος, έχει ευστοχήσει σε 13 συνεχόμενες βολές.

Ο Μαρσελίνιο Χουέρτας χρειάζεται 1 κλέψιμο για τα 100 στη διοργάνωση, ενώ έχει ευστοχήσει σε10 συνεχόμενες βολές.

Ο Μπραντ Όλεσον είναι κι αυτός εύστοχος από τη γραμμή των βολών, έχοντας 18 διαδοχικές.

Ο Τζάστιν Ντόελμαν έχει 1 κλέψιμο, τουλάχιστον, στα τελευταία 9 από τα 10 παιχνίδια του.

Ο Μπόστιαν Νάχμπαρ έχει ευστοχήσει σε 10 συνεχόμενες βολές.

Ο Ματσέι Λάμπε ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Έπαιξε για δύο σεζόν στην ομάδα της Μαδρίτης (2001-03).

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ