EUROLEAGUE

Ο Ρούντι και η περίοδος προσαρμογής

Ο Ρούντι και η περίοδος προσαρμογής

Ο Ρούντι Φερνάντεθ αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του μήνα Φεβρουαρίου και μιλώντας για την Ρεάλ Μαδρίτης στάθηκε στην περίοδο προσαρμογής που χρειάστηκε για να παρουσιάσουν οι Μαδριλένοι καλό πρόσωπο.

Ο μήνας Φεβρουάριος ήταν εξαιρετικός για την Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και τον Ρούντι Φερνάντεθ. Ο Ισπανός φόργουορντ ήταν εντυπωσιακός τον περασμένο μήνα. Σε τέτοιο σημείο, όπου κατέκτησε τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη του μήνα Φεβρουαρίου. Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Euroleague αναφέρθηκε στη διάκριση αυτή, ενώ στάθηκε στη νίκη απέναντι στην Μπαρτσελόνα.

Καλησπέρα Ρούντι και συγχαρητήρια για την κατάκτηση του βραβείου. Πόσο σημαντική είναι αυτή η τιμή για σένα;

"Δεν πιστεύω πολύ στα ατομικά τρόπαια, αλλά είμαι πραγματικά περήφανος γι αυτό. Το πιο σημαντικό είναι η δυναμική της ομάδας, η οποία φαίνεται τώρα. Μας βοήθησε να βρεθούμε στην κορυφή του ομίλου, το οποίο είναι σημαντικότερο όλων".

Η Ρεάλ κατέκτησε το Copa del Rey και έκλεισε αήττητη τον Φεβρουάριο. Σαν ομάδα, παίξατε το καλύτερο που μπορούσατε μέχρι τώρα;

"Είναι αλήθεια, είχαμε πολλές αμφιβολίες στην αρχή. Θεωρώ πως ήταν απολύτως φυσιολογικό καθώς φέραμε πολλούς νέους παίκτες. Στο τέλος η ομάδα χρειάστηκε μια περίοδο προσαρμογής μέχρι να να φτάσουμε στο επίπεδο που είμαστε τώρα, κατακτώντας τρόπαια όπως το Copa del Rey. Παρουσιάζουμε την καλύτερη Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι στιγμής και οι νέοι παίκτες που ήρθαν στη σεζόν ξέρουν τον τρόπο να δουλέψουν και τον τρόπο που θέλει να παίζει ο Πάμπλο Λάσο" .

Αρκετός κόσμος έλεγε πως η Ρεάλ έπαιξε πολύ καλά, σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα πέρυσι. Όπως είπες η ομάδα έφερε πολλούς νέους παίκτες. Τι άλλαξε φέτος για την ομάδα σου;

"Δεν νομίζω πως όλα έχουν να κάνουν με τους παίκτες. Πέρυσι ξεκινήσαμε πολύ καλά, αλλά δεν είχαμε βενζίνη στο ντεπόζιτο για το τέλος της σεζόν. Υπό αυτή την έννοια μάθαμε από αυτό και φέτος ο κόσμος δεν βλέπει την ίδια Ρεάλ Μαδρίτης. αλλά ξεκινήσαμε το 2015 πολύ καλά και σε καλή κατάσταση".

Κερδίσατε την Μπαρτσελόνα με 24 πόντους τον Φεβρουάριο. Παίξατε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια σας τη φετινή σεζόν. Πόσο ικανοποίηση σας δίνει το γεγονός πως κερδίσατε μια τόσο σπουδαία ομάδα;

"Για να είμαστε ειλικρινείς, είναι πάντα ωραίο να παίζεις απέναντι στην Μπαρτσελόνα και το να την κερδίζεις είναι πάντα ωραίο συναίσθημα. Έπαιξα καλά και καταφέραμε να κερδίσουμε μια μεγάλη ομάδα. Είναι πάντα σημαντικές οι νίκες απέναντι σε αντίπαλο σαν κι αυτό, καθώς μας ανεβάζει στο Top 16. Ήταν σπουδαία νίκη για εμάς και συνεχίζουμε να παίζουμε με αυτόν τον τρόπο, δίχως να νοιαζόμαστε για το ποιον αντιμετωπίζουμε. Αντιμετωπίζουμε τώρα στην Γαλατασαράι και κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό".

Κλείσατε τον Φεβρουάριο με μια μεγάλη εντός έδρας νίκη απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα. Πόσο δύσκολο είναι να επιστρέφεις στην Euroleague και να παίζεις μετά από τρία δυνατά παιχνίδια στο Copa del Rey;

"Ήταν πραγματικά δύσκολο, αλλά όχι μόνο για εμάς, αλλά και για τον Ερυθρό Αστέρα, ο οποίος αγωνιζόταν στο Σερβικό κύπελλο. Στην τελική, διαχειριστήκαμε σωστά τη νίκη παρά το γεγονός πως ήμασταν κουρασμένοι. Παίξαμε στην έδρα μας και μας επέτρεψε να πάρουμε μια άνετη νίκη, αλλά ήρθε με αρκετή προσπάθεια".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ