EUROLEAGUE

Ο Νέλσον, ο Πρίντεζης και οι άλλοι

Ο Νέλσον, ο Πρίντεζης και οι άλλοι
INTIME SPORTS

Η όγδοη αγωνιστική της Euroleague είναι προ των πυλών και το Euroleague Greece σας παρουσιάζει ποιοι παίκτες είναι νοκ άουτ, αλλά και ποιοι είναι αμφίβολοι.

Μία εβδομάδα μετά τη διακοπή, το Top 16 της Euroleague επιστρέφει! Η όγδοη αγωνιστική θα μπει στις ζωές μας σε λίγες ώρες, οπότε έχουμε μια καλή ευκαιρία να σας παρουσιάσουμε τους παίκτες οι οποίοι είτε δεν θα αγωνιστούν, είτε η παρουσία τους θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Ανάμεσα σε αυτούς, φυσικά, υπάρχουν και εκπρόσωποι των ελληνικών ομάδων...

Group E

Ο Ντε Μάρκους Νέλσον δεν ταξίδεψε με την υπόλοιπη ομάδα του Παναθηναϊκού στο Τελ Αβίβ, λόγω τενοντίτιδας στο γόνατο . Εκτός αποστολής έμεινε και ο Γιώργος Παπαγιάννης, λόγω θλάσης στον τετρακέφαλο.

Από την πλευρά της Μακάμπι Τελ Αβίβ, εκτός αγώνα θα είναι οι Σιλβέν Λάντεσμπεργκ και Σοφοκλής Σχορτσανίτης. Ο πρώτος θα είναι εκτός για τρεις εβδομάδες, ενώ ο αστράγαλος του "Σόφο" δεν έχει αναρρώσει πλήρως και θα χρειαστεί ακόμα περισσότερος χρόνος ώστε να είναι 100% έτοιμος.

Από εκεί και πέρα, στη Ρεάλ Μαδρίτης ερωτηματικό παραμένει η συμμετοχή του Αντρές Νοτσιόνι. Ο Αργεντινός φόργουορντ αποκόμισε τραυματισμό στο πόδι από το Copa del Rey και η συμμετοχή του θα ξεκαθαρίσει μια και καλή λίγο πριν την έναρξη του αγώνα.

Το μοναδικό πρόβλημα που υπάρχει, αυτή τη στιγμή, στον Ερυθρό Αστέρα είναι ο Μπράνκο Λάζιτς. Ο Σέρβος άσος είναι αμφίβολος για το παιχνίδι απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης και η συμμετοχή του θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες.

Ο Κάρλος Αρόγιο θα χάσει ένα ακόμα παιχνίδι για την Γαλατασαράι, λόγω τραυματισμού στη βουβωνική χώρα. Αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις την ερχόμενη εβδομάδα. Αμφίβολος είναι ο Άλεκς Μάριτς, ο οποίος ναι μεν ταξίδεψε με την υπόλοιπη ομάδα στο Κάουνας για να αντιμετωπίσει την Ζαλγκίρις, όμως ταλαιπωρείται από ίωση.

Απουσία θα έχει και η Ζαλγκίρις. Ο Αρτούρας Γκουντάιτις δεν θα αγωνιστεί απέναντι στην τουρκική ομάδα, λόγω προβλήματος τραυματισμού στον αστράγαλο.

Στην Μπαρτσελόνα τα προβλήματα μειώνονται σταδιακά. Ο Μάρκους Έρικσον είναι ο μόνος παίκτης που δεν θα αγωνιστεί απέναντι στην Άλμπα, ενώ είναι η μόνιμη απουσία των "Μπλαουγκράνα" τη φετινή σεζόν. Αιτία, φυσικά, η ρήξη χιαστού που υπέστη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Liga Endesa απέναντι στη Λαμποράλ Κούτσα.

Η Άλμπα Βερολίνου ταξιδεύει στην Ισπανία με δύο σημαντικές απουσίες. Οι Τζαμέλ ΜακΛίν και Κλιφ Χάμοντς δεν θα ενισχύσουν την γερμανική ομάδα , με τον πρώτο να μένει εκτός δράσης για τρεις εβδομάδες.

Group F

Στον Ολυμπιακό μπορεί ο Δημήτρης Κατσίβελης να ξεπέρασε τον τραυματισμό στην κοιλιά, όμως ξαφνικό πρόβλημα προέκυψε με τον Γιώργο Πρίντεζη. Ο Έλληνας φόργουορντ μετέβη στο νοσοκομείο, λόγω στομαχικών διαταραχών και η συμμετοχή του στο παιχνίδι της Παρασκευής (27/02) είναι αμφίβολη. Εκτός μάχης θα είναι ο Δημήτρης Αγραβάνης.

Η Μάλαγα ταξιδεύει στην Ελλάδα δίχως να έχει προβλήματα τραυματισμών.

Στο τελικό στάδιο ανάρρωσης βρίσκεται ο Βίκτορ Χριάπα. Ο αρχηγός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας έκανε εγχείρηση στον αστράγαλο στις αρχές Δεκεμβρίου και όσο περνάει ο καιρός η κατάστασή του εμφανίζει βελτίωση.

Ο Μπόγκαν Μπογκντάνοβιτς επέστρεψε στις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα, από πλευράς Φενέρμπαχτσε, όμως η συμμετοχή του στην αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Ο Στράτος Περπέρογλου είναι το μοναδικό ερωτηματικό για τον Ντούσαν Ίβκοβιτς ενόψει της αναμέτρησης της Αναντολού Εφές με την Λαμποράλ Κούτσα.

Οι Βάσκοι, από την πλευρά τους, ταξιδεύουν πλήρεις στην Κωνσταντινούπολη.

Η Νίζνι ετοιμάζεται για την αναμέτρηση με την Αρμάνι Μιλάνο και ο Άιναρς Μπαγκάτσκις δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών. Αντιθέτως, θα έχει στη διάθεσή του δύο νέους παίκτες. Τον Γκαλ Μέκελ και τον Ρίχαρντς Κούκσικς.

Η Αρμάνι Μιλάνο θα αγωνιστεί και αυτή δίχως προβλήματα απουσιών/τραυματισμών κλπ, ενώ θα έχει και έναν ακόμα παίκτη, τον Φρανκ Έλεκγαρ, που ανακοινώθηκε την τελευταία μέρα των μεταγραφών.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ