EUROLEAGUE

Mr Iανουάριος ο Κρστιτς

Mr Iανουάριος ο Κρστιτς

Πολυτιμότερος παίκτης της Εuroleague για το μήνα Ιανουάριο αναδείχθηκε ο Νέναντ Κρστιτς ο οποίος οδήγησε την ΤΣΣΚΑ σε απολογισμό 4-1 στο TOP-16. Δείτε το video με τα κατορθώματά του!

Ο Νέναντ Κρστιτς αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης στην Ευρωλίγκα για τον Ιανουάριο, παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Στράτο Περπέρογλου που ήταν MVP Δεκεμβρίου.

Ήταν ο πιο σταθερός παίκτης της ΤΣΣΚΑ στο ξεκίνημα του TOP-16, στο οποίο οι Ρώσοι μπήκαν με το δεξί έχοντας 4 νίκες και 1 ήττα στους 5 πρώτους αγώνες.

Κατά σειρά η ΤΣΣΚΑ επικράτησε της Λοκομοτίβ, της Ζαλγκίρις, της Ρεάλ και της Μπάγερν, ενώ για την 3η αγωνιστική ηττήθηκε από την Παρτίζαν. Σε όλους τους αγώνες ξεχώρισε ο Νέναντ Κρστιτς, ο οποίος κατάφερε να διπλασιάσει τους μέρους όρους του από την κανονική σεζόν.

Είχε κατά μέσο όρο 16,4 πόντους, 6 ριμπάουντ, 1,4 ασίστ σε όλα τα παιχνίδια του μέσα στον Ιανουάριο, συγκεντρώνοντας και 21,6 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Στο πρώτο ματς της χρονιάς (3/1) ο Κρστιτς είχε 11 πόντους, 5 ριμπάουντ και 3 ασίστ στο παιχνίδι με την Λοκομοτίβ στο Κουμπάν. Με αντίπαλο τη Ζαλγκίρις μία εβδομάδα αργότερα είχε 12 πόντους και 6 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο κι 1 λάθος.

Κόντρα στη Ρεάλ που η ΤΣΣΚΑ έσπασε το αήττητο των Μαδριλένων, ο Σέρβος σέντερ είχε 18 πόντους, 6 ριμπάουντ και 2 ασίστ, ενώ στο "διπλό" της ομάδας του στο Μόναχο είχε 14 πόντους και επίσης 6 ριμπάουντ.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ