EUROLEAGUE

Στις ΗΠΑ για τον ''νέο'' Ντέντμον

Στις ΗΠΑ για τον ''νέο'' Ντέντμον

Ο Γενικός Διευθυντής της Ζαλγκίρις Κάουνας, Παούλιους Μοτεγιούνας θα μεταβεί στο σάμερ λιγκ του Λας Βέγκας για να βρει τον ''νέο'' Τζάστιν Ντέντμον. Παράλληλα οι Λιθουανοί καλούνται να τακτοποιήσουν οφειλές 600.000 ευρώ!

Το περασμένο καλοκαίρι ο Παούλιους Μοτεγιούνας μαζί με τον τότε προπονητή της Ζαλγκίρις Κάουνας, Ηλία Ζούρο, βρέθηκαν στο σάμερ λιγκ του Λας Βέγκας κι έδωσαν τα χέρια με τον Τζάστιν Ντέντμον.

Ο Αμερικανός γκαρντ έκανε φέτος το ντεμπούτο του στη διοργάνωση κι εξελίχτηκε σε ''αποκάλυψη'' της Ζαλγκίρις, έχοντας 16.8 πόντους με 44.3% στα τρίποντα, 4.1 ασίστ, 3.5 ριμπάουντ και 1.3 ριμπάουντ σε 24 συμμετοχές με τους πρωταθλητές Λιθουανίας.

Ο Γενικός Διευθυντής της Ζαλγκίρις Κάουνας θα βρεθεί και φέτος στις ΗΠΑ ( 11-21 Ιουλίου) αφού η ομάδα βρίσκεται σε αναζήτηση Αμερικανού πόιντ γκαρντ, με την ελπίδα ότι θα βρει ξανά ''λαβράκι'' όπως συνέβη με την περίπτωση του Ντέντμον.

Στο μεταξύ, οι Λιθουανοί καλούνται να βρουν λύση όσον αφορά τις οφειλές ύψους 600.000 ευρώ προς τους Μάρκο Πόποβιτς, Μίλοβαν Ράκοβιτς ώστε να αρθεί η απαγόρευση μεταγραφών που έχει επιβάλει η FIBA. Οι άνθρωποι της Ζαλγκίρις αισιοδοξούν ότι τα χρήματα θα βρεθούν μέσω χορηγών.

TAGS EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ