EUROLEAGUE

Οι παίκτες της Ζαλγκίρις μπήκαν με μαγιό σε δωμάτιο που είχε -110 βαθμούς κελσίου!

Οι παίκτες της Ζαλγκίρις μπήκαν με μαγιό σε δωμάτιο που είχε -110 βαθμούς κελσίου!

Η Ζαλγκίρις δημοσίευσε στον λογαριασμό της ένα πανέμορφο VIDEO, στο οποίο δείχνει τους παίκτες της ομάδας να μπαίνουν ανά ομάδες σε ένα δωμάτιο που έχει θερμοκρασία 110 βαθμών κελσίου, φορώντας μόνο τα μαγιό τους!

Η κρυοθεραπεία αποτελεί έναν τρόπο αποθεραπείας που χρησιμοποιείται όλο και πιο συχνά από ομάδες υψηλού επιπέδου . Μία από τις ομάδες που φαίνεται να έχει καταλάβει την σημασία αυτού του είδους θεραπείας είναι και η Ζαλγκίρις Κάουνας. Και φρόντισε να το δείξει μέσω ενός εξαιρετικού VIDEO.

Με την αποστολή της ομάδας να βρίσκεται στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια, η πρωταθλήτρια Λιθουανίας αποφάσισε ότι θα ήταν καλό για τους παίκτες να μπουν σε ένα δωμάτιο που είχε θερμοκρασία -110 βαθμών κελσίου, προκειμένου να κάνουν την αποθεραπεία τους. Και, όπως φαίνεται και στο VIDEO, οι παίκτες απόλαυσαν κάθε στιγμή!

Δείτε το ξεκαρδιστικό VIDEO, όπου δείχνει πρώτα τους παίκτες να υπογράφουν ένα χαρτί που αναφέρει ότι η εταιρεία δεν φέρει ευθύνη αν πάθουν κάτι και ακολούθως μπαίνουν στο δωμάτιο, αλλά αφού πρώτα έχουν περάσει από δύο ακόμα δωμάτια: Ένα που έχει θερμοκρασία -10 βαθμούς και ένα που έχει θερμοκρασία -60 βαθμούς:

TAGS EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ