EUROLEAGUE

"Κλείδωσε" την πρωτιά η Ζάλγκιρις

"Κλείδωσε" την πρωτιά η Ζάλγκιρις
EUROKINISSI

Με τον Μπράντον Ντέιβις να ξεχωρίζει, η Ζάλγκιρις πέρασε δίχως πρόβλημα από την έδρα της Πιένο Ζβάιγκζντες (85-76) και "κλείδωσε" την πρωτιά με φόντο τα playoffs της LKL.

Μπορεί να μην είχε τον Εντγκάρας Ουλανόβας στη σύνθεσή της, πλην όμως η Ζάλγκιρις δείχνει απόλυτα έτοιμη για το Final Four της EuroLeague. Η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους πέρασε από την έδρα της Πιένο Ζβάιγκζντες (85-76) και εξασφάλισε το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα playoffs της LKL, αφού η πρωτιά της στη regular season δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από εδώ και πέρα.

Ο Μπράντον Ντέιβις (18 πόντοι με 6/9 δίποντα και 6/8 βολές, συν 8 ριμπάουντ) ήταν ο παίκτης που αποδείχθηκε περισσότερο απειλητικός για το αντίπαλο καλάθι, με τους Άαρον Ουάιτ (11 πόντοι, 6 ριμπάουντ) και Παούλιους Βαλίνσκας (10 πόντοι) να τον ακολουθούν.

Οι "πράσινοι" κάνουν μίνι προετοιμασία μέχρι το Final Four του Βελιγραδίου, με τον Εντγκάρας Ουλάνόβας να μένει στα "πιτς" τις τελευταίες ημέρες λόγω προβλήματος τραυματισμού. Βάσει όσων διαρρέει βέβαια η λιθουανική ομάδα, δεν τίθεται θέμα απουσίας του από τον ημιτελικό με τη Φενέρμπαχτσε.

Τα δεκάλεπτα: 21-21, 33-41, 52-64, 76-85.

Οι πόντοι της Ζάλγκιρις (Γιασικεβίτσιους): Ντέιβις 18 (8 ριμπάουντ), Πάνγκος 7 (1/5 τρίποντα, 4 ασίστ), Τουπάν 5 (1/4 τρίποντα), Ούντριχ 6, Σάγιους 6, Μασιούλις 2, Μιλάκνις 6 (2), Αρλάουσκας, Ουάιτ 11 (6 ριμπάουντ), Γιοκουμπάιτις 6, Καβαλιάουσκας 8 (6 ριμπάουντ), Βαλίνσκας 10 (2).

TAGS EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ