EUROLEAGUE

Γιασικεβίτσιους: "Είχαμε ξεκάθαρο πλάνο"

Γιασικεβίτσιους: "Είχαμε ξεκάθαρο πλάνο"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους τόνισε πως η Ζαλγκίρις είχε ξεκάθαρο πλάνο ώστε να νικήσει τον Ολυμπιακό και ζήτησε να μην γίνεται σύγκριση ανάμεσα σε εκείνον και τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Σε επίπεδο Euroleague, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους σημείωσε την πρώτη του νίκη ως προπονητής, με την Ζαλγκίρις να διασύρει με 75-55 τον Ολυμπιακό στο Κάουνας.

Ο Λιθουανός προπονητής, ύστερα από το τέλος της αναμέτρησης, δήλωσε τα εξής για τη νίκη επί του Ολυμπιακού στο Κάουνας: "Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την καταπληκτική τους εμφάνιση. Νομίζω πως μπήκαμε στο ματς με ξεκάθαρο πλάνο, το οποίο φέραμε εις πέρας.

Ο Ολυμπιακός δεν έκανε το καλύτερό του ματς. Κάναμε πολλά πράγματα για να πάρουμε το παιχνίδι. Ρισκάραμε, το πλάνο μας δούλεψε και κάναμε σωστά όσα δουλέψαμε στις προπονήσεις μας. Βοηθάει να παίζεις στο Κάουνας με την ενέργεια του κόσμου της ομάδας, καθώς οι φίλαθλοι μας έδωσαν τεράστια ώθηση".

Σε ερώτηση δημοσιογράφου, κάνοντας σύγκριση με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ήταν ξεκάθαρος: "Αν ξεκινήσουμε να κάνουμε συγκρίσεις θα πάμε σε λάθος δρόμο. Από εμένα μέχρι τον Ομπράντοβιτς είναι σαν να λέμε από τη γη μέχρι το φεγγάρι. Δεν μου αρέσει να γίνεται αυτή η σύγκριση".

TAGS EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ