EUROLEAGUE

Γιασικεβίτσιους: "Δεν μπορούσαμε απέναντι στην άμυνα του Ολυμπιακού"

Γιασικεβίτσιους: "Δεν μπορούσαμε απέναντι στην άμυνα του Ολυμπιακού"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους τόνισε πως η Ζάλγκιρις δεν μπορούσε να αντεπεξέλθει απέναντι στην πιεστική άμυνα του Ολυμπιακού. Βουγιούκας: "Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ συγκεντρωμένος στο ματς.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν στην συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της Ζάλγκιρις Κάουνας, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και ο παίκτης της ομάδας, Ίαν Βουγιούκας.

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους είπε τα εξής: "Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Το μεγαλύτερο πρόβλημα για εμάς στο παιχνίδι ήταν πως δεν μπορούσαμε να αντεπεξέλθουμε στην πιεστική και επιθετική άμυνα του Ολυμπιακού. Δεν μπορούσαμε να την χειριστούμε. Όταν είχαμε την μπάλα δεν ξέραμε τι να την κάνουμε κάποιες φορές. Όταν είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας τα πηγαίναμε καλύτερα. Είναι ένα δύσκολο γκρουπ στο TOP-16, έχουμε αρκετούς νέους παίκτες και αυτά τα παιχνίδια αποτελούν εμπειρίες για εκείνους. Όταν στέλναμε την μπάλα στο ποστ, όπως στον Βουγιούκα, τα πηγαίναμε καλά. Όταν δεν το κάναμε είχαμε πρόβλημα. Δεν είναι εύκολο να νικήσεις τον Ολυμπιακό δύο φορές μέσα στην σεζόν, κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε. Ο Ολυμπιακός ήθελε πάρα πολύ την νίκη, στην προσπάθεια που κάνει για την πρόκριση, και το έδειξε".

Βουγιούκας: "Ο Ολυμπιακός ήταν συγκεντρωμένος στο πλάνο του"

Τους παίκτες της Ζάλγκιρις εκπροσώπησε ο Ίαν Βουγιούκας, ο οποίος δήλωσε πως: "Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την νίκη του, έχει δείξει πως ξέρει να παίρνει τα ματς στην έδρα του. Ξέραμε πως θα ήταν δύσκολο το παιχνίδι για εμάς. Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ συγκεντρωμένος στο πλάνο του και ήθελε το ματς περισσότερο. Κάναμε λάθη και ο Ολυμπιακός όπως όλες οι μεγάλες ομάδες τιμωρεί τα λάθη. Κάναμε λάθη και λόγω απειρίας, καθώς έχουμε αρκετούς νεαρούς παίκτες. Είναι μία καλή εμπειρία για εμάς το τοπ-16, παίζουμε με μεγάλες ομάδες, αλλά είναι άσχημο να χάνεις. Εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθεια και θα παλεύουμε μέχρι το τέλος".

TAGS EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ