EUROLEAGUE

Σαν να μην έφυγε ποτέ ο Βαν Ρόσομ

Σαν να μην έφυγε ποτέ ο Βαν Ρόσομ
VALENCIA BASKET TWITTER

Λίγο πριν αρχίσει η νέα αγωνιστική περίοδος, η Βαλένθια ανακοίνωσε την επανένταξη του Σαμ Βαν Ρόσομ στο ρόστερ της. Μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας υπέγραψε ο 31χρονος πλεϊμέικερ.

Τρεις μόλις μήνες άντεξαν... χώρια η Βαλένθια κι ο Σαμ Βαν Ρόσομ! Η ισπανική ομάδα ανακοίνωσε την επιστροφή του 31χρονου πλεϊμέικερ στο δυναμικό της, πέντε ημέρες πριν από την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου στη Liga Endesa, κι ενώ μόλις χθες (23/9) πανηγύρισε την κατάκτηση του Super Copa της Ισπανίας.

Ο πολύπειρος πόιντ γκαρντ βρίσκεται από το 2013 στους "πορτοκαλί", με τους οποίους γεύτηκε το νέκταρ της επιτυχίας πέρσι με την κατάκτηση του τροπαίου στη Liga Endesa. Κι αν αποχώρησε από τον ισπανικό σύλλογο, δεν έμεινε για καιρό μακριά του, αφού τρεις μόλις μήνες μετά την ενημέρωση περί "διαζυγίου" προέκυψε η επανασύνδεση.

Έτσι, κι αφού ξεπέρασε έναν τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε στο φινάλε της περσινής σεζόν, ο Σαμ Βαν Ρόσομ θα ξαναφορέσει τη φανέλα της Βαλένθια, μετά από εκείνη του Βελγίου, με το οποίο είχε 10.4 πόντους, 4 ριμπάουντ και 2.6 ασίστ κατά μέσο όρο στο Eurobasket.

TAGS EUROLEAGUE ΒΑΛΕΝΘΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ