EUROLEAGUE

Η Βαλένθια θυμίζει... νοσοκομείο!

Η Βαλένθια θυμίζει... νοσοκομείο!
EUROCUPBASKETBALL.COM

Η Βαλένθια αναμένεται να παραταχθεί με... μισή ομάδα στην πρεμιέρα του ισπανικού πρωταθλήματος κόντρα στην Ρεάλ Μπέτις, αφού τέσσερις παίκτες του βασικού κορμού της είναι τραυματίες!

Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά τέσσερις παίκτες της Βαλένθια αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού, κάτι που κάνει εξαιρετικά πιθανό το ενδεχόμενο να παραταχθεί η πρωταθλήτρια Ισπανίας με μισή ομάδα στην πρεμιέρα της σεζόν κόντρα στην Ρεάλ Μπέτις (Κυριακή, 1/10).

Οι Λατάβιους Ουίλιαμς (κάταγμα κνήμης), Φερνάντο Σαν Εμετέριο (θλάση), Αλμπέρτο Αμπάλντε (θλάση) και Αντουάν Ντιό (ενοχλήσεις στο γόνατο) θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να είναι έτοιμοι για την πρεμιέρα. Για την ακρίβεια, οι Ουίλιαμς και Σαν Εμετέριο έχουν σίγουρα τεθεί εκτός δράσης, ενώ πολύ δύσκολα θα πάρουν μέρος στον αγώνα και οι δύο τελευταίοι!

Το γεγονός αυτο έχει αναγκάσει τους πρωταθλητές Ισπανίας να καλέσουν από την δεύτερη ομάδα τον Τζοσέπ Πουέρτο και τον Ισλανδό σέντερ Τρβίγκι Χλίνασον, ενώ είναι εξαιρετικά πιθανό να πάρει σημαντικό χρόνο συμμετοχής ο Σαμ Βαν Ρόσομ, ο οποίος υπέγραψε πριν από μερικές ημέρες το νέο του συμβόλαιο.

Το θετικό πάντως για τις "νυχτερίδες" είναι ότι κανένας από αυτούς τους παίκτες δεν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα και το πολύ σε 20 ημέρες αναμένεται να έχουν επιστρέψει όλοι στην δράση. Μέχρι τότε ωστόσο η Βαλένθια θα πρέπει να κάνει... υπομονή.

TAGS EUROLEAGUE ΒΑΛΕΝΘΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ