EUROLEAGUE

Το παράπονο του Πλάθα

Το παράπονο του Πλάθα

Ο Χοάν Πλάθα παραδέχτηκε σήμερα πως έψαξε τον αντικαταστάτη του Ράφαελ Χετσχάιμερ όμως η διοίκηση της Ουνικάχα ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχουν χρήματα! Επομένως, η Μάλαγα μένει ως έχει.

Η ομάδα της Ανδαλουσίας διεκδικεί την πρόκριση στα playoffs της Euroleague και το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στην ACB. Θα συνεχίσει να το κάνει χωρίς αλλαγές στο ρόστερ της αφού ο Χοάν Πλάθα παραδέχτηκε σήμερα πως δεν υπάρχουν χρήματα για διορθωτικές κινήσεις!

Ο Καταλανός τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ράφαελ Χετσχάιμερ και Σέρχι Βιδάλ . Ειδικά η απουσία του Χετσχάιμερ ''πληγώνει'' τη Μάλαγα αφού αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση έπειτα από έξι με οκτώ εβδομάδες, σε αντίθεση με τον Βιδάλ ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης για περίπου δέκα μέρες.

''Από τη στιγμή που η διοίκηση της Ουνικάχα αποφάσισε ότι δεν υπάρχουν χρήματα για μεταγραφές, τι άλλο μπορούμε να κάνουμε; Δεν υπάρχει κάτι περισσότερο που μπορούμε να πούμε για αυτό το ζήτημα!'' ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πλάθα στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Λαμποράλ Κούτσα .

Εν συνεχεία ο κόουτς της Μάλαγα ανέφερε: ''Ελπίζω ο Ράφαελ να αναρρώσει σύντομα, ξέρετε ότι τον χρειαζόμαστε. Γενικώς, δεν συμφωνώ με τις προσωρινές λύσεις και τις συμφωνίες με παίκτες για μικρό χρονικό διάστημα. Αυτή τη φορά τα πράγματα είναι διαφορετικά. Ο Χετσχάιμερ μπορεί να μείνει εκτός δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα, σε μια περίοδο που δεν έχουμε πολλούς παίκτες στο rotation λόγω τραυματισμών. Είδατε τι έγινε με τον Βάσκεθ (σ.σ. διάστρεμμα). Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη όμως η διοίκηση είπε όχι''.

Παράλληλα ο Πλάθα αποκάλυψε ότι ο Φραν Βάσκεθ δεν θα ταξιδέψει τελικά στη Βιτόρια για τον αγώνα με την Λαμποράλ Κούτσα, εκεί όπου η Μάλαγα αγνοεί τη νίκη από τις 21 Ιουνίου 2006!

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΛΑΓΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ