EUROLEAGUE

Τσίρμπες: "Δεν έχουν ιδέα τι τους περιμένει!"

Τσίρμπες: "Δεν έχουν ιδέα τι τους περιμένει!"

Η αποστολή της Μπάγερν Μονάχου βρίσκεται ήδη στο Βελιγράδι για τον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα και ο Μάικ Τσίρμπες φρόντισε να ενημερώσει τους Βαυαρούς για το θέαμα που θα δουν στις εξέδρες της Hala Pionir (VIDEO)!

Η αυριανή (18/12, 20:00) αναμέτρηση του Ερυθρού Αστέρα με την Μπάγερν είναι make-or-break. Ο νικητής προκρίνεται στο TOP-16 της Euroleague ενώ αν η Ρεάλ Μαδρίτης νικήσει απόψε την Στρασμπούρ στο Barclaycard Center, ο ηττημένος του αγώνα στο Βελιγράδι "υποβιβάζεται" στο Eurocup.

Η Hala Pionir αναμένεται να είναι κατάμεστη για τον κρίσιμο αγώνα με τους Βαυαρούς ενώ ο Μάικ Τσίρμπες φρόντισε να... προϊδεάσει την Μπάγερν για αυτά που θα δουν οι παίκτες της στις εξέδρες της αρένας του Βελιγραδίου. "Αυτοί οι τύποι δεν έχουν ιδέα τι τους περιμένει! Άιντε delije, ας παλέψουμε μαζί!" ήταν το μήνυμα του Γερμανού σέντερ στο instagram, συνοδεία του σχετικού VIDEO από τους περσινούς πανηγυρισμούς στο Kalemegdan για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Ερυθρό Αστέρα.

Παρεμπιπτόντως, ο Τσίρμπες μέτρησε 53 πόντους με 19/24 σουτ και 15/15 βολές, στις μεγάλες νίκες με τη Ρεάλ και τη Χίμκι.

TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ