EUROLEAGUE

Σλάβνιτς: "Στα playoffs ο Ερυθρός Αστέρας"

Σλάβνιτς: "Στα playoffs ο Ερυθρός Αστέρας"

Ο άλλοτε ομοσπονδιακός προπονητής της Σερβίας και θρύλος του γιουγκοσλαβικού μπάσκετ, Μόκα Σλάβνιτς, εξήγησε ότι ο Ερυθρός Αστέρας έχει όλα τα φόντα για να προκριθεί στα playoffs της Euroleague!

O Ερυθρός Αστέρας ξεπέρασε το εμπόδιο της Τσεντεβίτα στην κατάμεστη Hala Pionir παρόντος του Νόβακ Τζόκοβιτς και διεκδικεί με αξιώσεις τη συμμετοχή του στα προημιτελικά της Euroleague, έχοντας ρεκόρ 4-3 στον Ε' όμιλο του Top-16.

Η ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς παραμένει σε τροχιά πρόκρισης στην επόμενη φάση και ο Μόκα Σλάβνιτς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα του Βελιγραδίου και την παρουσία της στον θεσμό!

Ο 66χρονος, πλέον, Σλάβνιτς αγωνίστηκε στον Ερυθρό Αστέρα την περίοδο 1967-77 κατακτώντας δυο πρωταθλήματα, τρία κύπελλα και το Κύπελλο Κυπελλούχων ενώ συμπεριλήφθηκε στο Hall of Fame της FIBA το 1991, μεταξύ των 50 κορυφαίων του αθλήματος.

Πλέον εξηγεί πως "μου αρέσει πολύ ο τρόπος που ο Ερυθρός Αστέρας κυριαρχεί στα παιχνίδια του όταν παίζει στο Βελιγράδι. Κόντρα στην Τσεντεβίτα έδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Είμαι σίγουρος ότι θα παλέψει ως το τέλος για την πρόκριση στην επόμενη φάση, μολονότι αυτό δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρει".

Ρωτήθηκε, δε, για το γεγονός ότι ο Ερυθρός Αστέρας δεν έχει το μπάτζετ άλλων ομάδων. "Έχουμε δει πολλές φορές στο παρελθόν ότι το μπάτζετ δεν παίζει ρόλο. Μπορούμε να απαριθμήσουμε τόσες και τόσες ομάδες που έχουν μεγαλύτερο προϋπολογισμό από τον δικό μας, όμως στο τέλος ένας θα είναι ο νικητής".

TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ