EUROLEAGUE

Οργισμένη ανακοίνωση του Ερυθρού Αστέρα κατά των μεταγραφικών σεναρίων

Οργισμένη ανακοίνωση του Ερυθρού Αστέρα κατά των μεταγραφικών σεναρίων

Ο Ερυθρός Αστέρας εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή τα μεταγραφικά σενάρια που εμπλέκουν τους παίκτες του με άλλους ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Ο Στέφαν Γιόβιτς, ο Όγκνιεν Κούζμιτς και ο Τσαρλς Τζένκινς είναι τρεις από τους παίκτες του Ερυθρού Αστέρα που βλέπουν το όνομά τους να φιγουράρει στα ευρωπαϊκά ρεπορτάζ, με φόντο τη μετακίνησή τους σε άλλους συλλόγους. Άλλοι περισσότερο και άλλοι λιγότεροι, φέρονται από εδώ και από εκεί ανά την Ευρώπη, κάτι που οδήγησε τους "ερυθρόλευκους" στην απόφαση να εκδώσουν ανακοίνωση.

Ο σερβικός σύλλογος ενημέρωσε πως " είμαστε υποχρεωμένοι να ενημερώσουμε τον κόσμο πως οι "πληροφορίες", η "ενημέρωση" και οι "πηγές" που αφορούν σε παίκτες του Ερυθρού Αστέρα και την ενδεχόμενη μεταγραφή τους σε άλλες ομάδες δεν έχει καμία σχέση με την αλήθεια. Φτάσαμε σε αυτό το σημείο (σ.σ.: της ανακοίνωσης) μετά από τη νέα διασπορά (ψευδών) ειδήσεων για τον Στέφαν Γιόβιτς, τον Τσαρλς Τζένκινς και τον Όγκνιεν Κούζμιτς. Ποιος είναι ο επόμενος;".

Οι "ερυθρόλευκοι" δεν μένουν βέβαια εκεί αφού εξήγησαν πως " στο τέλος της σεζόν είχαμε συζητήσεις με όλους τους παίκτες που αφορούσαν στα χρωστούμενα και τον τρόπο καταβολής τους".

TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ