EUROLEAGUE

Off και ο Ουίλιαμς!

Off και ο Ουίλιαμς!

Ο Μάρκους Ουίλιαμς πρόλαβε να αγωνιστεί 5'16" κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου κι εν συνεχεία έκατσε στον πάγκο αφού χτύπησε στον αστράγαλο.

Ο Ερυθρός Αστέρας είχε μόνο μαθηματικές ελπίδες πρόκρισης στα playoffs όμως η ήττα από την Άλμπα Βερολίνου στην 02 Arena άφησε εκτός συνέχειας την ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς που έχασε και τον Μάρκους Ουίλιαμς.

Ο Αμερικανός γκαρντ του Ερυθρού Αστέρα αγωνίστηκε μόλις 5'16" κόντρα στα "άλμπατρος" κι εν συνεχεία αποχώρησε αφού τραυματίστηκε στον αστράγαλο κι έτσι δεν μπόρεσε να ενισχύσει τους Σέρβους στο υπόλοιπο του αγώνα.

Σύμφωνα με το ιατρικό τιμ της Zvezda, ο Ουίλιαμς είναι αμφίβολος για το κυριακάτικο (29/03) ματς με τη Μέγκα Λεκς για τη σέρβικη Super Liga ενώ το ακριβές διάστημα απουσίας του από τα γήπεδα θα γίνει γνωστό τις επόμενες ημέρες. Πάντως ο κόουτς Ράντονιτς αισιοδοξεί πως θα έχει στη διάθεσή του τον Αμερικανό στον ημιτελικό της Αδριατικής Λίγκας με την Παρτίζαν (14/04).

Ο χθεσινοβραδυνός τραυματισμός του Ουίλιαμς ήλθε να προστεθεί σε αυτούς των Νταβίς Μπερτάνς και Ρίκι Χίκμαν , οι οποίοι θα χάσουν το υπόλοιπο της σεζόν.

TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ