EUROLEAGUE

Ανυπόμονος για την πρεμιέρα ο Λάζιτς

Ανυπόμονος για την πρεμιέρα ο Λάζιτς

Ο Μπράνκο Λάζιτς δήλωσε ανυπόμονος για το πρώτο ματς του Ερυθρού Αστέρα στην Kombank Arena μπροστά στους ''Delije'' κι εξήγησε ότι ο Μάρκους Ουίλιαμς θα καλύψει το κενό του ΝτεΜάρκους Νέλσον.

Ο 25χρονος Σέρβος γκαρντ έχει ''κυκλώσει'' την 16η Οκτωβρίου, τότε που ο Ερυθρός Αστέρας υποδέχεται τη Γαλατάσαραϊ στην Kombank Arena, για την πρεμιέρα της Euroleague 2014-15.

O Λάζιτς μίλησε στη σέρβικη Novosti για την πορεία της προετοιμασίας της ''Crvena Zvezda'' τονίζοντας μεταξύ άλλων πως '''μέχρι στιγμής, όλα κυλούν βάσει προγράμματος. Κατά την έναρξη της προετοιμασίας είχαμε κάποιες απουσίες. Ως το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου, κοντά στις 14-15 Σεπτεμβρίου, ελπίζω να είμαστε όλοι μαζί. Έτσι θα δουλέψουμε πάνω σε κάποια πράγματα που σχεδιάζουμε για τη νέα σεζόν''.

Εν συνεχεία ο Σέρβος γκαρντ δήλωσε ανυπόμονος για το πρώτο εντός έδρας ματς της Euroleague, αφού περιμένει να ζήσει την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι ''Delije'' (σ.σ. οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα) στην Kombank Arena: ''Θα παίξουμε το πρώτο ματς στην Kombank Arena κόντρα στη Γαλατάσαραϊ. Το γήπεδο θα είναι γεμάτο και ανυπομονώ να ζήσω αυτή την φανταστική ατμόσφαιρα, που μόνο οι οπαδοί μας μπορούν να δημιουργήσουν. Πραγματικά, ανυπομονώ να ζήσω την ατμόσφαιρα των Delije''.

Για το τέλος, ο Μπράνκο Λάζιτς κλήθηκε να σχολιάσει τον Μάρκους Ουίλιαμς, ο οποίος ήλθε στο Βελιγράδι για να καλύψει το κενό του ΝτεΜάρκους Νέλσον. ''O Μάρκους Γουίλιαμς έχει συμμετάσχει σε κάποιες προπονήσεις μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Στα μεταξύ μας παιχνίδια την περσινή σεζόν στην Euroleague, απέδειξε ότι είναι ένας καλός παίκτης. Νομίζω ότι αποτελεί μια ποιοτική λύση στο ρόστερ μας. Σίγουρα θα αντικαταστήσει επάξια τον Νέλσον και νομίζω ότι θα το αποδείξει κατά τη διάρκεια της χρονιάς''.

TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ