EUROLEAGUE

Αλιμπίγεβιτς: "Ο Ολυμπιακός θα είναι 100% στο Final Four"

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ / EUROLEAGUE BASKETBALL (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ / EUROLEAGUE BASKETBALL (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ντούσαν Αλιμπίγεβιτς χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ως μία εκπληκτική ομάδα και τόνισε πως η ομάδα του Πειραιά θα δώσει 100% το "παρών" στο Final Four.

Ο μόλις 31 ετών προπονητής του Ερυθρού Αστέρα, Ντούσαν Αλιμπίγεβιτς, μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου, χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ως μία εκπληκτική ομάδα και τόνισε πως η ομάδα του Πειραιά θα δώσει 100% το "παρών" στο Final Four του Βελιγραδίου.

Ο Ντούσαν Αλιμπίγεβιτς, αρχικά δήλωσε τα εξής: "Για εμένα δύο είναι οι λόγοι που χάσαμε. Είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε φάουλ και να σταματήσουμε τον ρυθμό του Ολυμπιακού, αλλά δεν το κάναμε και αφήσαμε τον αντίπαλο μας να βρει ρυθμό.

Ο δεύτερος λόγος είναι η άμυνα μας, η οποία ήταν κακή,καθώς δεχτήκαμε στο ένας με έναν αρκετούς πόντους από τον Ολυμπιακό. Ήταν καλός στην επίθεση ο Ολυμπιακός και μας δημιούργησε προβλήματα".

Στη συνέχεια μιλώντας για την ομάδα του, αλλά και για την δυναμική του Ολυμπιακού, δήλωσε πως: "Δεν παίζουμε μπάσκετ στο ίδιο επίπεδο, έχει πέσει η απόδοση μας, και πρέπει να βελτιωθούμε. Δεν παίζαμε όπως στο ξεκίνημα της διοργάνωσης. Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα εκπληκτική ομάδα και είμαι 100% σίγουρος πως θα πάει στο Final Four. Του εύχομαι καλή επιτυχία".

TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ