EUROLEAGUE

Το μήνυμα... ψυχής του Γιούλ

EUROLEAGUE / FINAL-4 2017 / ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / REAL MADRID - FENERBAHCE (Eurokinissi Sports)
EUROLEAGUE / FINAL-4 2017 / ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / REAL MADRID - FENERBAHCE (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Λίγες ώρες πριν από το δεύτερο παιχνίδι των playoffs με τον Παναθηναϊκό Superfoods, ο Σέρχιο Γιουλ έκανε την εμφάνισή του στο Twitter απευθυνόμενος στους συμπαίκτες του (pic).

Μπορεί να βρίσκεται αρκετές χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά, παρόλ' αυτά είναι προφανές πως ο Σέρχιο Γιούλ έχει την ίδια αγωνία για την έκβαση της αποψινής αναμέτρησης της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Παναθηναϊκό Superfoods στο ΟΑΚΑ.

Ο ηγέτης της "Βασίλισσας", που παραμένει στα "πιτς" μετά από οκτώ μήνες, έστειλε μήνυμα στήριξης στους συμπαίκτες του λίγες ώρες πριν από την έναρξη της δεύτερης αναμέτρησης των playoffs της EuroLeague.

Μία φωτογραφία από τα αποδυτήρια της ισπανικής ομάδας και οι ατάκες πως " η ομάδα! Αυτό ήταν πάντα το κλειδί. Το να παίζουμε μαζί, να βοηθάει ο ένας τον άλλον και να αφήνουμε την ψυχή μας στο γήπεδο", είναι ο δικός του τρόπος να... παίξει απόψε. Ψυχολογικά, για το καλό της ομάδας του.

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ