EUROLEAGUE

Οι τρεις σωματοφύλακες και η Μπαρτσελόνα

Οι τρεις σωματοφύλακες και η Μπαρτσελόνα
INTIME SPORTS

Η Ρεάλ Μαδρίτης επέστρεψε στην κορυφή της Ευρώπης με τους Ρούντι, Σέρχιο και Γιούλ να μιλάνε για τα συναισθήματά τους, την ώρα που η Μπαρτσελόνα έδινε δημόσια "συγχαρητήρια" μέσω... Twitter.

Η κατάκτηση του La Novena έφερε την ηρεμία στη Ρεάλ Μαδρίτης, με τους παίκτες της να απολαμβάνουν κάθε στιγμή από την ώρα που ολοκληρώθηκε ο τελικός με τον Ολυμπιακό. Σε σημείο που άπαντες μίλησαν για δικαίωση των κόπων και των θυσιών που έκαναν την τελευταία τριετία, στην οποία η "Βασίλισσα" έφτανε στον τελικό της Euroleague.

" Η τύχη μάς το χρωστούσε. Είναι απίστευτο! Σκέφτομαι πόσα χρόνια παλεύαμε για να τα καταφέρουμε", δήλωσε αρχικά ο Ρούντι, πριν φιλήσει τη μέλλουσα γυναίκα του, Έλεν Λίντες. Πήρε λοιπόν... δυνάμεις από το φιλί της συντρόφου του, με τη μητέρα του να παίρνει τον λόγο αίφνης και να τοποθετείται επί της κατάκτησης του τροπαίου, λέγοντας πως "τα παιδιά το άξιζαν".

"Η κατάκτηση της Euroleague είναι ό,τι καλύτερο μπορούσε να μας συμβεί, σαν ομάδα. Παλέψαμε πολύ, όχι μόνο φέτος. Όλο αυτό είναι μία επιβράβευση της δουλειάς και των κόπων μας", με τον Σέρχιο Ροντρίγκεθ να προσθέτει πως " πρέπει να το γιορτάσουμε. Ήταν τρία πολύ δύσκολα χρόνια. Έπρεπε αυτή τη φορά να πάρουμε το τρόπαιο. Γι αυτό τώρα απολαμβάνουμε την επιβράβευση των κόπων μας. Προσωπικά είναι όνειρο που γίνεται πραγματικότητα".

Την ίδια ώρα, η Μπαρτσελόνα συνεχάρη τη Ρεάλ Μαδρίτης για την κατάκτηση του τροπαίου

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ