EUROLEAGUE

MVP 3ης αγωνιστικής: Τζέισι Κάρολ

MVP 3ης αγωνιστικής: Τζέισι Κάρολ

Το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της τρίτης αγωνιστικής της Euroleague ανήκει στον Τζέισι Κάρολ, ο οποίος ήταν πρωταγωνιστικής της Ρεάλ στη νίκη επί της Νίζνι. Δείτε τι έκανε.

Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε εύκολα της Νίζνι Νόβγκοροντ, έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστική τον Τζέισι Κάρολ. Ήταν τέτοια η συνεισφορά του, μάλιστα, στο παιχνίδι των Μαδριλένων, που ανακηρύχθηκε MVP της τρίτης αγωνιστικής της διοργάνωσης.

Ο έμπειρος γκαρντ πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της καριέρας του. Πέτυχε 32, οι οποίοι αποτελούν ρεκόρ καριέρας στην Ευρώπη, με 7 τρίποντα -ισοφάρισε την καλύτερη προσωπική επίδοση- 3/5 δίποντα και 5/5 βολές, μάζεψε 1 ριμπάουντ, μοίρασε 1 ασίστ και είχε 7 κερδισμένα φάουλ. Όλα αυτά έγιναν 37 στο σύστημα αξιολόγησης, επίδοση η οποία ήταν η καλύτερη για αυτό το διήμερο.

Πίσω από τον Κάρολ, στην... κούρσα για το βραβείο του MVP βρέθηκαν οι Βασίλης Σπανούλης και Μπράιαν Ραντλ. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού πέτυχε ρεκόρ καριέρας με 34 πόντους στη νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στη Νεπτούνας, έχοντας 5 ριμπάουντ, 7 ασίστ και 3 κλεψίματα. Όσο για τον φόργουορντ της Μακάμπι, σταμάτησε στους 25 πόντους , έχοντας 5 ριμπάουντ και 3 τάπες. Τόσο ο αρχηγός του Ολυμπιακού, όσο και ο Αμερικανός φόργουορντ είχαν 34 στο σύστημα αξιολόγησης.

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ