EUROLEAGUE

Λάσο: ''Σημαντική η κάθε λεπτομέρεια''

Λάσο: ''Σημαντική η κάθε λεπτομέρεια''
INTIME SPORTS

Ο Πάμπλο Λάσο αναφέρθηκε στον δεύτερο αγώνα της προημιτελικής σειράς με τον Ολυμπιακό και εξήγησε πως η Ρεάλ οφείλει να παραμείνει συγκεντρωμένη απέναντι στους Πειραιώτες.

Η ''Βασίλισσα'' βρίσκεται πλέον δυο νίκες μακριά από την πρόκριση στο Final-4 της Euroleague όμως ο Πάμπλο Λάσο εξήγησε πως οι Μαδριλένοι πρέπει να κάνουν την ίδια προσπάθιεια με το Game 1.

Ο κόουτς της Ρεάλ επισήμανε ενόψει της αυριανής (17/04, 20:00) αναμέτρησης στο Palacio de Deportes: ''Είμαι χαρούμενος με την εμφάνισή μας στο Game 1. Νομίζω ότι η ομάδα μου έκανε σπουδαία δουλειά σε ένα απαιτητικό παιχνίδι. Ήταν μια σκληρή αναμέτρηση κι ελπίζω να είμαστε καλά προετοιμασμένοι στη συνέχεια.

Θα προσπαθήσουμε να ελέγξουμε τον ρυθμό. Είναι πολύ δύσκολο να αλλάζεις την εικόνα της ομάδας μέσα σε λίγες ώρες όμως μπορείς να διορθώσεις κάποια στοιχεία. Κάθε λεπτομέρεια είναι σημαντική σε μια σειρά playoffs και πρέπει να είμαστε έτοιμοι γι' αυτό. Η αμυντική δουλειά μας στο ματς της πρεμιέρας ήταν αρκετά καλή και πρέπει να δώσουμε συνέχεια στη θετική εικόνα που βγάλαμε.

Η βελτίωσή μας στην επίθεση προέρχεται από την καλή κυκλοφορία της μπάλας. Πρέπει να κρατήσουμε ψηλά το επίπεδο της συγκέντρωσής μας και να κάνουμε την ίδια προσπάθεια με το Game 1''.

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ