EUROLEAGUE

Λάσο: "Έπαιξε ως ομάδα ο Ολυμπιακός"

Λάσο: "Έπαιξε ως ομάδα ο Ολυμπιακός"
INTIME SPORTS

Ο κόουτς της Ρεάλ Μαδρίτης, Πάμπλο Λάσο έδωσε συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό και τόνισε πώς οι Πειραιώτες αγωνίστηκαν ως ομάδα.

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Πάμπλο Λάσο μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού απένατι στην ομάδα του και τόνισε ότι οι Πειραιώτες έπαιξαν ως ομάδα από την αρχή μέχρι το τέλος.

" Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη του. Το τι έγινε στο παιχνίδι είναι πολύ απλό. Ο Ολυμπιακός έπαιξε ως ομάδα. Οι ομάδες παίρνουν νίκες και τίτλους. Έπαιξε πολύ καλή άμυνα. Δουλέψαμε ολόκληρη τη χρονιά για να παίξουμε αυτή τη σειρά και να έχουμε το πλεονέκτημα έδρας. Τώρα θα πρέπει να επικεντρωθούμε στο πέμπτο ματς", είπε ο κόουτς της Ρεάλ.

Για το χαμηλό σκορ της Ρεάλ είπε: " Ο Ολυμπιακός έπαιξε με πολύ ενέργεια αμυντικά. Κάθε κατάσταση που μπορεί να δημιουργηθεί σε ένα ματς πρέπει να την αντιμετωπίζεις ως ομάδα και εμείς δεν το κάναμε απόψε. Έχουμε πολλούς παίκτες εκτός. Τον Ντρέιπερ ή τον Κάρολ που επέστρεψε τώρα. Αυτό δεν είναι δικαιολογία. Ο Ολυμπιακός έκανε εξαιρετική δουλειά. Τα προβλήματα μας, είναι προβλήματα μας".

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ