EUROLEAGUE

Λάσο: "Επικίνδυνος ο Ερυθρός Αστέρας"

Λάσο: "Επικίνδυνος ο Ερυθρός Αστέρας"

Ως επικίνδυνο αντίπαλο χαρακτήρισε τον Ερυθρό Αστέρα ο Πάμπλο Λάσο, με δηλώσεις ενόψει της αναμέτρησης της Ρεάλ Μαδρίτης με την ομάδα από τη Σερβία (26/02, 21:45).

Να παραμείνει σε τροχιά επιτυχιών επιθυμεί η Ρεάλ Μαδρίτης. Οι Μαδριλένοι υποδέχονται τον Ερυθρό Αστέρα, ο οποίος βρίσκεται στην τελευταία θέση του ομίλου. Αυτό ουδόλως απασχολεί τον Πάμπλο Λάσο, ο οποίος μιλώντας για την αναμέτρηση αναγνώρισε τις δυσκολίες της. Παράλληλα, στάθηκε και στην κατάσταση του Αντρες Νοτσιόνι.

"Στο πρώτο παιχνίδι είχαμε πολλά προβλήματα απέναντι στον Αστέρα. Γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι αυτό στην προσπάθεια που κάνουμε για πρόκριση στα Play offs. Δεν είμαστε εκεί, ακόμα, αν και πολλοί από εμάς βρίσκονται ήδη εκεί", ήταν τα πρώτα λόγια, για να προσθέσει "Μπορούσε εύκολα να είχε περισσότερες νίκες, εάν νικούσε Ζαλγκίρις Κάουνας και Παναθηναϊκό. Αυτό συνέβαινε, τότε θα διεκδικούσε μια θέση στα play offs. Πρόκειται για μια ανταγωνιστική ομάδα. Ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς είναι το σημείο αναφοράς της ομάδας, ενώ ο Μάρκους Ουίλιαμς είναι ο ηγέτης της. Φέτος όλη η ομάδα έπαιξε καλά και δεν έχω καμία αμφιβολία πως πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι".

Σχετικά με τον τραυματισμό του Αντρες Νοτσιόνι τόνισε "Ο Νοτσιόνι χτύπησε στον αστράγαλο στον τελικό του Copa del Rey. Δεν θέλουμε να βιαστούμε και θα περιμένουμε μέχρι να γίνει εντελώς καλά. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να σκεφτούμε πως θα κερδίσουμε εύκολα, γιατί αυτό πάντα κρύβει κινδύνους".

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ