EUROLEAGUE

Η Ρεάλ ξεκίνησε... με κλοπή

Η Ρεάλ ξεκίνησε... με κλοπή

Ο Ντίνο Ράντοντσιτς είναι η πρώτη ανακοίνωση της Ρεάλ Μαδρίτης, για αυτό το καλοκαίρι. Ο αριστερόχειρας Σέρβος/Μαυροβούνιος είναι 15 χρόνων και άνηκε στην Μπαρτσελόνα (video).

Γεννήθηκε στη Γερμανία, όπου ο πατέρας του, Νταμίρ (ύψους 1.98) έπαιζε επαγγελματικά χάντμπολ το 1999, οπότε ο Ντίνο Ράντοτσιτς είδε για πρώτη φορά το φως. Αθλήτρια ήταν και η μητέρα του, Βάνια -του βόλεϊ.

Το παιδί μεγάλωσε στο Ζρένιανιν (ανατολικά της Βοϊβοντίνα, στη Σερβία), πριν εμφανιστεί η Μπαρτσελόνα και τον πείσει να μετακομίσει στη Βαρκελώνη, τον Φεβρουάριο του 2013. Είχε ήδη φτάσει τα 2 μέτρα και ήταν έτοιμος για όλα. Αποφασισμένος να γίνει όσο καλύτερος μπορεί.

Τα όσα έκανε στο τουρνουά των μικρών που γίνεται κάθε χρόνο στην Ισπανία, άφησαν τους θεατές με ανοιχτό το στόμα, με τους "μπλαουγκράνα" να φτάνουν στον τίτλο και τον Ράντοντσιτς να είναι ο MVP (21.2π., ανά αγώνα, με 58.2% στα δίποντα, 50% στα τρίποντα και 64% στις βολές, 8.8 ριμπ.., 2.4 ασίστ, 3.8 κλεψ. και 29.2 ranking, σε 26' συμμετοχής, ανά αγώνα.

Αλλά γιατί σας τα λέμε όλα αυτά; Διότι η Ρεάλ Μαδρίτη τον "έκλεισε" με τριετές συμβόλαιο, κλέβοντας τον από τους άλλους. Αυτή είναι η πρώτη ανακοίνωση της βασίλισσας για φέτος, με τον μικρό... να αυτοανακοινώνεται.

Δείτε τον σε δράση.

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ