EUROLEAGUE

Η νέα φανέλα της Ρεάλ

Η νέα φανέλα της Ρεάλ

Η Ρεάλ Μαδρίτης επισημοποίησε το ''χρυσό'' deal με την εταιρεία οικιακών ειδών ''ΤΕΚΑ'' και σήμερα ο Φλορεντίνο Πέρεθ παρουσίασε τη φανέλα που θα φορούν οι παίκτες της ''Βασίλισσας'' την επόμενη σεζόν.

Οι Μαδριλένοι απέτυχαν στους τελικούς της ACB αφού έχασαν τον τίτλο από την Μπαρτσελόνα ωστόσο το εμπορικό τμήμα της ''Βασίλισσας'' ολοκλήρωσε το καλύτερο χορηγικό deal μεταξύ όλων των ομάδων της ισπανικής λίγκας.

Συγκεκριμένα η Ρεάλ ήλθε σε συμφωνία με την εταιρεία οικιακών ειδών ''Teka'' που θα βάλει στα ταμεία της περί τα 2.5 εκ. ευρώ ανά σεζόν, για τρία χρόνια. Σήμερα ο πρόεδρος της ''Βασίλισσας'', Φλορεντίνο Πέρεθ παρουσίασε τη νέα φανέλα.

''Κατά τη διάρκεια της ιστορίας μας η ΤΕΚΑ ήταν ένας από τους κύριους χορηγούς μας. Μέσα σε οκτώ χρόνια κατακτήσαμε 15 τίτλους'' ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του οργανισμού. Η νέα φανέλα της Ρεάλ είναι λευκή, με μαύρες γραμμές στα πλάγια ενώ το σήμα του χορηγού είναι κόκκινο.

Η προηγούμενη συμφωνία με την ασφαλιστική εταιρεία ''ΜΜΤ seguros'' ( σ.σ. προέβλεπε 1.5 εκ. ευρώ τη σεζόν) ολοκληρώθηκε φέτος έπειτα από πέντε χρόνια. Επίσης η ''ΤΕΚΑ'' ήταν η χορηγός της Ρεάλ Μαδρίτης στο όγδοο και τελέυταίο Κύπελλο Πρωταθλητριών της ομάδας, το 1995!

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ