EUROLEAGUE

Η Ρεάλ ανακοίνωσε τον Ρίβερς

Η Ρεάλ ανακοίνωσε τον Ρίβερς
INTIME SPORTS

Η Ρεάλ ανακοίνωσε την απόκτηση του Αμερικανού γκαρντ-φόργουορντ, Κέι Σι Ρίβερς, ο οποίος επιστρέφει στην Μαδρίτη ύστερα από λίγους μήνες. Άφησε την Μπάγερν Μονάχου για την "Βασίλισσα".

Παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης είναι και πάλι ο 28χρονος γκαρντ-φόργουορντ, Κέι Σι Ρίβερς, όπως ανακοίνωσε η ισπανική ομάδα και θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Ολυμπιακό στο TOP-16.

Ο Κέι Σι Ρίβερς, την περασμένη σεζόν, κατέκτησε όλους τους τίτλους με την Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά στο τέλος της χρονιάς η ισπανική ομάδα τον άφησε ελεύθερο. Δεν άργησε όμως να βρει νέο σύλλογο, καθώς η Μπάγερν Μονάχου τον έκανε δικό της.

Ο Αμερικανός γκαρντ σημείωσε εξαιρετικές εμφανίσεις με την γερμανική ομάδα, ειδικά στο κομμάτι της επίθεσης, κάτι που αποτυπώνεται και στην στατιστική του: 10.8 πόντοι (45.7%δ, 43.1%τρ, 66.7%), 2.3 ριμπάουντ και 1.3 ασίστ.

Η καλή του παρουσία στο Μόναχο δεν πέρασε απαρατήρητη από την πρώην ομάδα του και η Ρεάλ, η οποία ήθελε να ενισχύσει την περιφερειακή της γραμμή, ζήτησε την επιστροφή του στην Μαδρίτη. Ο Κέι Σι Ρίβερς έκανε δεκτή την πρόταση της "Βασίλισσας" και ακολούθως ενημέρωσε την Μπάγερν πως θα αποχωρήσει από το Μόναχο.

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ