EUROLEAGUE

Γιουλ: "Ενας από τους κορυφαίους ο Σπανούλης"

Γιουλ: "Ενας από τους κορυφαίους ο Σπανούλης"

Ο Σέρχιο Γιουλ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Βασίλη Σπανούλη, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Real News.

Είναι εδώ και μερικά χρόνια ένας από τους 3-4 καλύτερους γκαρντ που αγωνίζονται στο ευρωπαϊκό στερέωμα. Ο Σέρχιο Γιουλ βρέθηκε πριν από 10 ημέρες στην Ελλάδα μαζί με τη Ρεάλ Μαδρίτης και στο πλαίσιο της επίσκεψης του παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Real News, όπου έπλεξε το εγκώμιο του Βασίλη Σπανούλη και μίλησε και για το πόσο δύσκολο είναι να νικήσεις τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε αναλυτικά τι είπε ο Σέρχιο Γιουλ για:

Τον Ολυμπιακό: "Πάντα χρειάζεται προσπάθεια για να νικήσεις τον Ολυμπιακό, και ειδικά στην έδρα του, αφού πρόκειται για μια σπουδαία ομάδα. Είναι σκληροτράχηλη, με πείρα και εξαιρετικούς παίκτες στις τάξεις της, ικανή για όλα. Είναι μεγάλη ομάδα, με φοβερούς παίκτες όπως είναι ο Σπανούλης, ο Πρίντεζης και άλλοι".

Για τον Σπανούλη: " Έχω πει ξανά ότι ο Σπανούλης είναι από τους πιο δυνατούς αντιπάλους που έχω παίξει ποτέ στην καριέρα μου. Χωρίς αμφιβολία είναι από τους κορυφαίους στην Ευρώπη και εννοείται πως τον σέβομαι και τον εκτιμώ αφάνταστα".

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ