EUROLEAGUE

Άνετο πέρασμα της Ρεάλ Μαδρίτης από τη Σαραγόσα

Άνετο πέρασμα της Ρεάλ Μαδρίτης από τη Σαραγόσα

Δίχως να αγχωθεί ιδιαίτερα, η Ρεάλ Μαδρίτης πέρασε από την έδρα της Σαραγόσα (98-78), παραμένοντας στην κορυφή της Liga Endesa.

Με το Final Four να πλησιάζει, η Ρεάλ Μαδρίτης δείχνει πως "ανεβάζει στροφές" στο πιο κατάλληλο σημείο. Η ομάδα του Πάμπλο Λάσο πέρασε με χαρακτηριστική άνεση από την έδρα της Σαραγόσα (98-78), έχοντας σε εξαιρετική κατάσταση τον Τζέισι Κάρολ (23π.), που ηγήθηκε της προσπάθειας των φιλοξενούμενων.

Με 71% στα δίποντα και τέσσερις παίκτες να σημειώνουν διψήφιο αριθμό πόντων, η Ρεάλ Μαδρίτης δεν άφησε πολλά περιθώρια αντίδρασης στη Σαραγόσα, που αδυνατούσε να περιορίσει τον ρυθμό και την ταχύτητα των φιλοξενούμενων στο δικό της μισό μέρος του παρκέ. Οι Γιόνας Ματσιούλις (14π.), Άντονι Ράντολφ (12π.) και Σέρχιο Γιουλ (14π.) ήταν οι άλλοι τρεις που σημείωσαν διψήφιο αριθμό πόντων στην αναμέτρηση.

Στην αντίπερα όχθη, οι Χανκ Νόρελ (16π.) και Άντας Γιουσκεβίτσιους (14π.) έκαναν ό,τι μπορούσαν, αλλά αδυνατούσαν να περιορίσουν την δράση των παικτών του Πάμπλο Λάσο, που με αυτή τη νίκη παρέμειναν στην κορυφή της Liga Endesa.

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ