EUROLEAGUE

Άλλαξε ώρα ο τρίτος αγώνας Ρεάλ-Παναθηναϊκός λόγω Champions League

Άλλαξε ώρα ο τρίτος αγώνας Ρεάλ-Παναθηναϊκός λόγω Champions League
FACEBOOK/REAL MADRID BASKET

Η EuroLeague έκανε δεκτό το αίτημα της Ρεάλ για αλλαγή της ώρας του 3ου αγώνα της σειράς των playoffs με τον Παναθηναϊκό λόγω της σχεδόν ταυτόχρονης διεξαγωγής του ποδοσφαιρικού αγώνα Ρεάλ-Μπάγερν.

Πριν από μερικές ημέρες έγινε γνωστό ότι η Ρεάλ είχε ζητήσει την αλλαγή της ώρας του τρίτου αγώνα της σειράς με τον Παναθηναϊκό (25/4) επειδή ο αγώνας ξεκινούσε με 15 λεπτά διαφορά από τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ρεάλ-Μπάγερν. Συγκεκριμένα ο αγώνας της ποδοσφαιρικής ομάδας θα κάνει σέντρα στις 21:45 και με βάση τον αρχικό σχεδιασμό ο αγώνας Ρεάλ-Παναθηναϊκός θα έκανε τζάμπολ στις 22:00. Το αίτημα των Μαδριλένων λοιπόν έγινε δεκτό.

Όπως ανακοίνωσε η EuroLeague, ο τρίτος αγώνας της σειράς με τον Παναθηναϊκό θα ξεκινήσει τελικά κάτι παραπάνω από 2 ώρες νωρίτερα από ότι είχε αρχικά προγραμματιστεί. Συγκεκριμένα, το παιχνίδι θα ξεκινήσει τελικά στις 19:45 ώρα Ελλάδος, γεγονός που θα δίνει την ευκαιρία στους φίλους των Μαδριλένων να μπορέσουν να παρακολουθήσουν - είτε μέσω τηλεόρασης είτε από κοντά - και τις δύο αναμετρήσεις.

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ