EUROLEAGUE

Αγιόν: ''Όλα εξαρτώνται από την Μπαρτσελόνα''

Αγιόν: ''Όλα εξαρτώνται από την Μπαρτσελόνα''

Ο Γκουστάβο Αγιόν βρίσκεται ήδη στην Ισπανία για να διευθετήσει τη μεταγραφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης, αναφέρθηκε στην... εμπλοκή που προέκυψε με την Μπαρτσελόνα και δήλωσε ενθουσιασμένος ως παίκτης της ''Βασίλισσας''.

Ο 29χρονος σέντερ υποβλήθηκε σε επέμβαση στον ώμο τον περασμένο Φεβρουάριο ωστόσο επέστρεψε δριμύτερος, έκανε θραύση στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας με το Μεξικό και πλέον προβάρει τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Για να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή του στη "Βασίλισσα", όφειλε να καταβάλει στην Μπαρτσελόνα το ποσό των 290.000 χιλ. ευρώ αφού οι ''μπλαουγκράνα'' είχαν αποκτήσει τα δικαιώματα του Μεξικανού από τη Φουενλαμπράδα, πριν κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι για να παίξει μπάσκετ στο ΝΒΑ.

''Όλα πλέον εξαρτώνται από την Μπαρτσελόνα. Αν περνούσε από το χέρι μου, θα ήμουν ήδη στη Μαδρίτη εδώ και 15 μέρες. Υπενθυμίζω ότι η μεταγραφή δεν εξαρτάται από εμένα. Είναι σίγουρο πολύ ωραίο το ότι ενδιαφέρεται για μένα η Ρεάλ! Και ποιος δεν θα ήταν ενθουσιασμένος; Βέβαια, πρέπει να επιλύσω το ζήτημα με την Μπαρτσελόνα'' εξήγησε χαρακτηριστικά στη Marca o Γκουστάβο Αγιόν.

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ