EUROLEAGUE

Βουγιόσεβιτς: ''Στόχος η επιβίωση!''

Βουγιόσεβιτς: ''Στόχος η επιβίωση!''

Η Παρτίζαν υποδέχεται απόψε (20/03, 21:45) τη Μακάμπι στην κατάμεστη Kombank Arena ενώ ο Ντούσκο Βουγιόσεβιτς ξεκαθάρισε ότι ο μεγάλος στόχος των Σέρβων είναι η οικονομική επιβίωση!

Η πιτσιρικαρία του Ντούσκο Βουγιόσεβιτς έχει μόνο μαθηματικές ελπίδες πρόκρισης στα playoffs, με δεδομένο ότι έχει ρεκόρ 2-8 και καλείται να ξεπεράσει τις Μπάγερν Μονάχου (5-5), Λοκομοτίβ (4-6) και Γαλατάσαραϊ (4-6).

Έστω κι έτσι, οι Σέρβοι είναι αποφασισμένοι να εξαντλήσουν τις όποιες ελπίδες τους, αρχής γενομένης από τον αγώνα με τη Μακάμπι. Φαίνεται, ωστόσο, ότι ο ''Ντούλε'' έχει πολύ πιο σημαντικούς λόγους για να αγχώνεται.

''Πολλές φορές ξεπερνάμε τα όριά μας. Δείτε, για παράδειγμα, τι συμβαίνει με τον Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς . Πήρε την τελευταία δόση από τα οφειλόμενα της περσινής χρονιάς. Το ίδιο συμβαίνει με πολλούς παίκτες. Η Παρτίζαν διαθέτει κάποια χρήματα, όχι όμως αρκετά για τη σωστή λειτουργία του κλαμπ. Πληρώνει παλιές οφειλές κι έτσι δεν έχει περιθώρια να κάνει άλλες κινήσεις. Δεν ξέρω που θα οδηγήσει αυτή η κατάσταση. Δεν ξέρω ποιος θα επιβιώσει. Οι παίκτες μου προπονούνται καλά και δείχνουν απίστευτο επαγγελματισμό. Κακά τα ψέματα. Ο μεγάλος στόχος της Παρτίζαν είναι η επιβίωση!''.

Παράλληλα ο Ντούσκο Βουγιόσεβιτς έστειλε μήνυμα με αποδέκτη τον Ερυθρό Αστέρα: ''Οι χορηγικές συμφωνίες των τοπικών αρχών με τον Ερυθρό Αστέρα διπλασιάστηκαν. Δεν ξέρω αν αυτό οφείλεται στο ότι οι πολιτικοί είναι φίλαθλοι του Ερυθρού Αστέρα''.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΡΤΙΖΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ