EUROLEAGUE

Γύρισε σελίδα με... Πέιτζ η Παρτιζάν

Charlotte Hornets' Marcus Paige poses for a photo during the NBA basketball team's media day in Charlotte, N.C., Monday, Sept. 25, 2017. (AP Photo/Chuck Burton)
Charlotte Hornets' Marcus Paige poses for a photo during the NBA basketball team's media day in Charlotte, N.C., Monday, Sept. 25, 2017. (AP Photo/Chuck Burton) AP PHOTO/CHUCK BURTON

Στο πρόσωπο του Μάρκους Πέιτζ εντόπισε η Παρτιζάν τον διάδοχο του Νάιτζελ Ουίλιαμς - Γκος, που έριξε "άγκυρα" στον Ολυμπιακό για την προσεχή τριετία.

Από την αγαπημένη της αγορά, την αμερικανική, επέλεξε τον αντικαταστάτη του Νάιτζελ Ουίλιαμς - Γκος η Παρτιζάν, παραδίδοντας την... μπαγκέτα του οργανωτή στον Μάρκους Πέιτζ.

Ο απόφοιτος του North Carolina υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τους "ασπρόμαυρους" του Βελιγραδίου και θα πραγματοποιήσει το υπερατλαντικό ταξίδι για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Ο 24χρονος point guard αναλαμβάνει δύσκολη αποστολή, καθώς θα κληθεί να μπει στα... παπούτσια του "ερυθρόλευκου", πλέον, Ουίλιαμς - Γκος και να αποτελέσει σημείο αναφοράς στο παιχνίδι του συλλόγου της σερβικής πρωτεύουσας.

Photo Credits: AP Photo/Chuck Burton

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΡΤΙΖΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ