EUROLEAGUE

Τζόρτζεβιτς: "Θέλω συγκεντρωμένους τους παίκτες μου"

Τζόρτζεβιτς: "Θέλω συγκεντρωμένους τους παίκτες μου"
INTIME SPORTS

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς μίλησε για το παιχνίδι της Πέμπτης (17/12) κόντρα στη Ζαλγκίρις στη Λιθουανία, τονίζοντας πως θέλει τους παίκτες του συγκεντρωμένους. Φώτσης: "Μετράμε τρεις σερί νίκες, να συνεχίσουμε έτσι".

Την Πέμπτη (17/12) το βράδυ (19:45), για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων της Euroleague, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει στο Κάουνας την Ζαλγκίρις, σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, αφού και οι δύο έχουν προκριθεί. Το αποτέλεσμα της αναμέτρησης θα κρίνει το ποιος θα τερματίσει τρίτος ή τέταρτος στο γκρουπ.

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς δήλωσε πως: "Παρότι οι δύο ομάδες έχουν προκριθεί στο Toπ-16 περιμένω ένα ενδιαφέρον παιχνίδι. Οι αντίπαλοί μας είναι πραγματικά καλοί, παίζουν με πάθος και ενέργεια ειδικά στην έδρα τους. Θα πρέπει από την πλευρά μας να είμαστε έτοιμοι και θέλω οι παίκτες μου να είναι συγκεντρωμένοι και στις δύο πλευρές του παρκέ για να νικήσουμε".

Φώτσης: "Μετράμε τρεις νίκες σερί"

Από την πλευρά του ο Αντώνης Φώτσης τόνισε πως: "Η Ζαλγκίρις παίζει καλά και περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ξέρουμε ότι θα πρέπει να πιάσουμε καλή απόδοση για να κερδίσουμε. Μετράμε τρεις σερί νίκες και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ