EUROLEAGUE

Τζόρτζεβιτς: "Πρέπει να αψηφήσουμε τον πόνο"

Τζόρτζεβιτς: "Πρέπει να αψηφήσουμε τον πόνο"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την εκτός έδρας δοκιμασία με την Τσεντεβίτα (4/2, 20:00) εστιάζοντας σε αυτά που πρέπει να κάνουν οι παίκτες του. Τι δήλωσαν οι Αντώνης Φώτσης και Γιώργος Παπαγιάννης.

Το παιχνίδι με την Τσεντεβίτα είναι από αυτά στα οποία ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να... διαπραγματευτεί το θετικό αποτέλεσμα. Τουλάχιστον αν θέλει να διεκδικήσει με αξιώσεις το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ της Euroleague. Οι "πράσινοι" κοντράρονται με την ευχάριστη έκπληξη της φετινής διοργάνωσης, με στόχο να πάρουν τη δεύτερη σερί νίκη τους στο Top 16, να βελτιώσουν τη θέση τους στον όμιλο, κι από εκεί να διεκδικήσουν ό,τι καλύτερο στη συνέχεια.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του "τριφυλλιού" για τον αγώνα της Πέμπτης (4/2, 20:00), ο Σάσα Τζόρτζεβιτς ανέφερε αρχικά ότι " έχουμε μπροστά μας ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια στην πορεία μας στην Ευρωλίγκα", για να καταλήξει: " Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για τη νίκη. Αντιμετωπίζουμε κάποια προβλήματα τραυματισμών αλλά ο καθένας πρέπει να κάνει το καλύτερο που μπορεί αψηφώντας τους πόνους. Θέλουμε πολύ να κερδίσουμε. Αυτός είναι ο στόχος μας. Πρέπει να κάνουμε το καλύτερο παιχνίδι μας και να πάρουμε τη νίκη".

Από την πλευρά του, ο Αντώνης Φώτσης, τόνισε: " Είναι ίσως το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς. Παίζουμε εκτός έδρας απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι η Τσεντεβίτα. Θα πάμε εκεί και θα παλέψουμε για τη νίκη με όλες μας τις δυνάμεις. Χρειαζόμαστε πολύ το θετικό αποτέλεσμα καθώς αυτό θα μας βοηθήσει πολύ στη συνέχεια της διοργάνωσης".

Τέλος, ο Γιώργος Παπαγιάννης, είπε: " Το παιχνίδι με το Ρέθυμνο είχε πολλή ενέργεια και από τις δύο ομάδες κάτι που νομίζω ότι μας έκανε καλό ώστε να βρούμε ρυθμό εν όψει του επόμενου αγώνα μας με την Τσεντεβίτα. Πρέπει να έχουμε κι εκεί ρυθμό και να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας. Πίεση υπάρχει και πάντα θα υπάρχει. Πρέπει να τα δώσεις όλα αν θες να προκριθείς στα προημιτελικά".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ