EUROLEAGUE

Τζόρτζεβιτς: "Εδώ και δύο μήνες έχω πει για το Final Four"

Τζόρτζεβιτς: "Εδώ και δύο μήνες έχω πει για το Final Four"

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς μίλησε για την πορεία του Παναθηναϊκού στην Euroleague, τονίζοντας πως εδώ και δύο μήνες έχει πει στους παίκτες του ότι το "τριφύλλι" μπορεί να φτάσει μέχρι το Final Four.

Ο Παναθηναϊκός εξασφάλισε την παρουσία του στα πλέι οφ της Euroleague, με τον επόμενο στόχο να αφορά στο πλεονέκτημα έδρας. Μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Τσεντεβίτα , ο Σάσα Τζόρτζεβιτς σχολίασε τα στοιχεία που έφεραν το "τριφύλλι" μέχρις αυτό το σημείο, ενώ αποκάλυψε πως όταν ο Παναθηναϊκός μετρούσε ρεκόρ 1-3, τόνισε στους παίκτες του ότι μπορούν να φτάσουν μέχρι το Final Four.

" Προσεγγίσαμε με σοβαρότητα το παιχνίδι. Κάναμε καλές και δυνατές προπονήσεις. Το χρειαζόμασταν, για να φτιάξουμε τα πόδια μας και να πάμε το παιχνίδι μας σε καλύτερο επίπεδο. Ακόμη βρισκόμαστε σε περίοδο μάθησης με τους νέους παίκτες. Τα παιδιά όλα είχαν πολύ καλή νοοτροπία σε όλο αυτό και βοήθησαν πολύ στο να κερδίσουμε τον αποψινό αγώνα", δήλωσε αρχικά ο προπονητής των "πρασίνων" ενώ συνέχισε λέγοντας:

" Αυτό είναι το πρώτο βήμα για κάτι που δουλεύουμε καιρό. Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι, να έχουμε ενθουσιασμό και να πάμε στα πλέι οφ. Υπάρχει ένα ακόμη παιχνίδι με την Αναντολού Εφές, το οποίο όμως δεν νομίζω πως θα κρίνει πολλά. Πιστεύω πως στο β' μισό του Top 16 ήταν πολύ καλό για εμάς. Είμαστε σε καλή θέση, υγιείς, με καλές προπονήσεις, καλή παρέα και ωραίο μπάσκετ. Όλα αυτά μπορούν να μας δώσουν ώθηση στο να πετύχουμε τους σκοπούς μας".

Στη συνέχεια τόνισε πως " έχω πολύ εμπιστοσύνη στους παίκτες μου και την ομάδα", ενώ επεσήμανε πως " αυτό που δεν ξέρετε είναι πως πριν από δύο μήνες μίλησα ξεκάθαρα στους παίκτες μου, λέγοντας πως στόχος μας είναι το Final Four. Μπορεί κάποιοι να με κοίταζαν και να έλεγαν πως είμαι τρελός, αλλά είδα κάτι στην ομάδα και τους παίκτες μου. Είναι επαγγελματίες, πολύ καλοί χαρακτήρες, με καλή ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια και το βγάζουν αυτό κάθε μέρα στο γήπεδο. Όλο αυτό μπορεί να αποτελέσει ένα μεγάλο κομμάτι κάτι καλύτερου. Δεν τελειώσαμε όμως, έχουμε δρόμο ακόμα"

Τέλος, ςε ερώτηση που του έγινε για τη δυναμικότητα των δύο ομίλων, είπε πως " δεν είναι εύκολο να συγκρίνεις τους δύο ομίλους. Στη μία πλευρά υπάρχουν η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπαρτσελόνα, ο Ολυμπιακός και η Λαμποράλ Κούτσα, κι από την άλλη η Φενέρμπαχτσε, η Λοκομοτίβ που παίζει σε πολύ υψηλό επίπεδο και είναι φαβορί για το κάτι παραπάνω, ο Ερυθρός Αστέρας κι εμείς. Δεν είναι εύκολο να συγκρίνεις και να πεις κάτι".

Από την πλευρά του, ο Τζέιμς Γκιστ δήλωσε: " Είναι ωραίο που πήραμε μία ακόμη πρόκριση στα πλέι οφ. Παλέψαμε σκληρά όλη τη σεζόν. Η Τσεντεβίτα είναι καλή ομάδα, κέρδισε τη Φενέρμπαχτσε την περασμένη εβδομάδα, οπότε έπρεπε να είμαστε συγκεντρωμένοι. Έπρεπε να έχουμε το νου μας γιατί δεν θέλαμε να μπούμε σε περιπέτειες. Όλοι νιώσαμε πολύ καλά σήμερα. Πιστεύω ότι τα δώσαμε όλα στον αγωνιστικό χώρο".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ